Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így a párom?
Figyelt kérdés
Párommal 2.5 éve vagyunk együtt és egyre furcsábban viselkedik az utóbbi időben. Ilyenekre gondolok pl. múltkor egy fárasztó nap után feljött hozzánk haverom meginni egy sört de annyira fáradt voltam h bealudtam erre a haverom próbálta kihasználni a helyzetet és ilyet mondott a páromnak h most már ide ülhetsz az ölembe, erre nem h elküldte volna haza hanem tovább cseverésztek. Hétvégén ismét itt volt haverom és odaült párom mellé és simizni kezdte a térdét. Ma is egész nap dolgoztam és olyat feltételez rólam amihez semmi közöm mert neki élénk a fantáziája. Ezzel azt akarja sugallni h húzzak a p.csába?2013. okt. 7. 18:54
1/5 kolosszus22 válasza:
Kicsit zavaros a sztori, de ha jól értem a haverod incselkedik a csajoddal, azt meg nem zavarja! Az a minimum, hogy jól elbeszélgetnék mindkettővel. Sem ilyen haverra, sem ilyen barátnőre nincs szükség.
2/5 A kérdező kommentje:
barátnőmmel próbáltam elbeszélgetni de neki ez tök természetes, a barátomnak meg nem engedi h megemlítsem, azzal érvel h nem szeretné h kínos helyzetbe hozzam mert ebből úgy is ő jönne ki rosszul.
2013. okt. 8. 06:15
3/5 A kérdező kommentje:
mármint a párom, de csak egy választ szeretnék a "miért"emre.
2013. okt. 8. 06:17
4/5 anonim válasza:
Nos, mivel Te ismered mind a kettőt, én meg nem, ezért 3 helyzetet feltételezek, ami szerintem!, női szemmel lehetséges:
1.A barátnőd nem akarja hogy elromoljon a baráti kapcsolatotok, éppen ezért, visszautasította, illetve, nem ült az ölébe, de nem is küldte haza mert nem akarta megbántani.
A csaj barátként, haverként tekint rá, míg a haverod meg többet akar...
2.Összejárnak. Titkolt kapcsolatuk van... ezt abból következtetem, ídézem: "most már ide ülhetsz" !
Belegondolhatsz Te is abba, hogy a Most és Már szónak mi a jelentése (ha ez a hülye végre kidölt akkor szabad a pálya)
és a lehetséges 3. eset, a haverod bepróbálkozik a csajodnál, (folyamatosan, többször) és a csaj meg fél tőled, és nem meri elmondani neked...
18/L
5/5 A kérdező kommentje:
a térdsimizőset láttam a másikat meg úgy mesélte el párom szóval sztem nem "fél" tőlem, am most hétvégén ismét próbára tettem haveromat. Eljátszottam h kidőltem és abban a pillanatban amint olyan hangot adtam ki mintha horkolnék már oda is guggolt mellé majd amikor oda akart ülni mellé párom felkelt és oda jött hozzám.
2013. okt. 12. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!