Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért viselkedik így a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így a párom?

Figyelt kérdés
Miért beszélget kolléga nőivel de csak olyanokkal akkik 18/ és 19 és aki a nagy őt keresi de mindenki kihasználja, én 31éves nő vagyok ő 26 éves jó képű ha veszekedünk ha nem akkor is hülyéskedik flörtölget velük de már van 1 évés babánk. Az előző kapcsolatába is ezt csinálta. Miért van szüksége ilyenek társaságára? Kérlek segítsetek mert kivagyok teljesen :(
2013. jan. 10. 18:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Az miért baj, ha beszélget?

Ha nem csal meg téged, akkor nem értem mi a problémád.

2013. jan. 10. 18:20
 2/11 anonim ***** válasza:

Te tán nem beszélgetsz más pasikkal?? Hűséget nem némaságot.

És amúgy is.

2013. jan. 10. 18:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Nehogy már ne lehessen ellenkező neművel beszélgetni és hülyülni, tök mindegy, hány éves, illetve hogy van-e párja vagy nincs. 31 évesen nem lehetsz ilyen...
2013. jan. 10. 18:42
 4/11 anonim válasza:
hát szerintem mondd meg neki h neked ez szarul esik megértem a helyzetet velem is volt már hasonló..:// és nem mondtam el neki nem akartam veszekedést meg nemtom de aztán megbántam xD..de lényeg h vagy elmondod vagy tedd te is féltékennyé az segíthet
2013. jan. 10. 18:46
 5/11 A kérdező kommentje:
De most ezzel már tel. Számot cseréltek , 1 ütt jarnak ki szünetre és engem csak 2-3 percre hív fel a 20 percből a többit megint ezzel tölti 12 órákat dolgozik de 3 óra az út így 15 órát van távol. De sziveket küld így szeret úgy szeret. Nálam az ilyesmi nem fér bele 1 családos apatol.
2013. jan. 10. 18:57
 6/11 anonim ***** válasza:

Az a bajod, hogy a munkahelyéről nem téged hívogat?

Menj orvoshoz, ez önértékelési probléma.

Nekem is rengeteg férfi barátom van. A legjobb barátom is férfi és a barátomnak sosem jutott eszébe féltékenykedni.

2013. jan. 10. 19:00
 7/11 A kérdező kommentje:
Ha 15 órát távol van akkor szüneteket nem az ilyen nőkre kellene pazaroni akik többet akkarnak tőle ,hanem a családját felhívni mert van 1 éves bábank is . Nemde?
2013. jan. 10. 19:07
 8/11 anonim válasza:
akkor beszélj azokkal a nőkkel h ne lógjanak rajta,mert ez zavar téged.nekem bevállt
2013. jan. 10. 19:10
 9/11 anonim ***** válasza:

A családjára, aki miatt 15 órát robotol szerencsétlen. Ez eszedbe sem jut, hogy érted dolgozik és a gyereketekért?

A szünetében pedig hadd csináljon már, amit akar. Kemény 20 perc az egész.

Szülés előtt is ilyen voltál?

2013. jan. 10. 19:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Egyébként honnan veszed, hogy rá vannak mozdulva a férjedre?

Én ténylegesen tudom egy nőről, hogy szerelmes a páromba. És? Inkább sajnálom szerencsétlent, hogy olyan férfibe lett szerelmes, akinek van barátnője.

Nem véletlenül veled vállalt gyereket.

2013. jan. 10. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!