Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti ezek után tudnátok bízni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezek után tudnátok bízni a párotokban?

Figyelt kérdés

Tegnap a barátomnál voltam, s miközben ő kiment füvet nyírni, én számítógépeztem. Észrevettem hogy nem lépett ki a facebook-jából, amit előlem kb tavaly óta "rejteget". Tudom nem volt szép, de kíváncsiságból belenéztem a haverjával (szingli) folytatott beszélgetésbe. Akkor láttam meg hogy volt oka a rejtegetésnek. Csajokról, nőkről küldözgettek egymásnak képeket. De ami a legrosszabbul esett az az volt, hogy kiderült hogy a barátom egy buliban táncolt egy idegen nővel. Ez kb 2 hete volt, akkor berúgott, összevesztünk és indulatból szakított. Másnap persze kibékültünk, de amikor kérdeztem hogy mi történt vele, azt mondta hogy semmi, tehát ezt eltitkolta előlem. Nagyon sz*rul esett ezt olvasni. Nem azért haragszok mert mással táncolt, hanem azért mert hazudott erről, ha megmondja ezt akkor amikor kérdezem, lehet akkor is rosszul esett volna, de legalább tudnám hogy elmondja nekem a dolgokat és nem így kell megtudnom.... Bezzeg én sose táncolhattam más férfiakkal (mondjuk nem is akartam), meg ha szakítunk akkor szerinte az a normális hogy a nő egy ilyen hosszú kapcsolat után várjon 1-2 évet és csak utána pasizzon. Bezzeg ő meg már azon az estén mást fogdoshat...

Leültem vele megbeszélni a dolgot és azt mondta hogy azért nem mondta el mert nem volt semmi jelentősége. Már megfigyeltem hogy ami szerinte "lényegtelen" azt sose mondja el, de nekem ez bazira nem "jelentéktelen". És már komolyan nem tudom hogy vajon mit nem mond még el,mert szerinte "nincs jelentősége". Akkor már egy csók is lehet jelentéktelen, nem? Azt mondja nincs más, de nekem most nagyon megrendült a bizalmam felé.

A kép-küldözgetés is nagyon rosszul esett, nem tudom mi értelme van, amikor itt vagyok neki én. Oké hogy az utcán megnéz 1-2 nőcit, de nekem ez már túlzás hogy még szándékosan küldözgetik egymásnak a képeket. Azt mondta erre, hogy hát nincs fából, megnézi a nőket, én meg elmondtam neki ezt hogy utcán oké, de direkt küldözgetni már igazán nem kéne és hogy (bár ezt a "rettegett" szót lehet nem kellett volna mondanom), ha elkötelezi magát mellettem, akkor ezt ne csinálja vagy akkor fejezzük ezt be és úgy nőzik ahogy akar. De persze nem akar szakítani mert nagyon szeret.

Most békesség van, de ha eszembe jut ez a dolog mindig nagyon elszomorodok, most is érzem hogy a sírás kerülget mert leírni is sz*r.

2013. okt. 7. 12:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10-es, kemény vagy. :D

"De a kérdésem nem arra vonatkozott, hogy neked mi a véleményed"

Akkor mire vonatkozott?

"Ti ezek után tudnátok bízni a párotokban?"

Írt egy véleményt, amiben ott a válasz, de úgy fest ezt már nem tudod kiolvasni.

A bizalom ezzel oda, de nem a te részedről, hanem jogosan az ő részéről. Ez is egy válasz, hiába nem tetszik!

2013. okt. 7. 13:34
 12/15 anonim ***** válasza:
46%

Előző, pasiként mondom, hogy sötét vagy nem gyengén! Feketén-fehéren leírta, nem azzal van a gond, hogy táncolt mással. Azzal van gondja, hogy egyrészt hazudott erről, másrészt pedig fordítva tiltja.

Másik dolog: van bármiféle fogalmad a k**va szó jelentéséről, vagy csak kontrollálatlanul szórod a szűkös szókincsedben fellelhető női szitokszavakat, mert a nőkkel szembeni frusztrációdat ily hősiesen vagy csak képes levezetni?

Harmadik dolog: rendkívül felnőtt és intelligens bosszú volt kiteríteni a privát levelezést. Most aztán jól megmutattad neki, biztos otthon sírja tele a párnáját férfiasságod csodás győzelmének eredményeképp. Ha nem értenéd az iróniát lefordítom: ez kib**ott gyerekes volt.

2013. okt. 7. 13:34
 13/15 anonim ***** válasza:

"Ha nem értenéd az iróniát lefordítom: ez kib**ott gyerekes volt."

Pont annyira, mint a kérdező. ;)

2013. okt. 7. 13:38
 14/15 A kérdező kommentje:

"De a kérdésem nem arra vonatkozott, hogy neked mi a véleményed"

Akkor mire vonatkozott?

Olvass egy kicsit tovább:

De a kérdésem nem arra vonatkozott, hogy neked mi a véleményed az üzenet elolvasásáról.

Szövergértés egyes. Leülhetsz.

2013. okt. 7. 13:45
 15/15 anonim ***** válasza:

"Pont annyira, mint a kérdező. ;)"

Hát azért szerintem nem a kérdező k**vázott le másokat, de te tudod...

2013. okt. 7. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!