Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri bízni a távkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Még karácsony után(dec.28.)találkoztam egy fiúval, omeglén(idegenekkel beszélhetsz angolul), és azóta tartjuk a kapcsolatot, mindenhol ahol tudjuk. A baj csak az, hogy Mexicoban van...December 28.-a óta majdnem minden nap beszélünk(angolul), egyre gyakrabban skpolunk, és mindig nagyon jó, 4 óra után is alig bírjuk letenni:)kezdek nagyon beleszeretni, szóval arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek megéri-e kitartani mellette, és bízni abban hogy egy nap találkozni fogunk, és együtt lehetünk? 14/l2013. szept. 14. 12:07
1/11 anonim válasza:
December 27.-én születtem. :D
3/11 anonim válasza:
Hát... az a gond, hogy nagyon fiatal vagy. Ha lennél kb 20 éves, lenne lehetőséged utazni,költözni,máshol munkát vállalni vagy a srácnak költözni hozzád. Így necces.
4/11 anonim válasza:
14 évesen tényleg fiatal vagy ilyesmihez. Ha Magyarország egyik felén lakna, te meg pont a másik felén, még azt mondanám oké, de így...
5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat.biztos voltam benne hogy a korommal fog jönni valaki, ami nem baj, mert nem ismertek:) érettebb vagyok a koromnál, én is érzem hogy nincs sok esély a találkozásra. csak kíváncsi voltam olyan emberek véleményére is, akik nem ismernek:)
2013. szept. 14. 12:20
6/11 anonim válasza:
Attól, hogy érettebb vagy, nem tudsz elköltözni és eltartani magad egy másik országban. De te tudod, sok sikert :)
7/11 A kérdező kommentje:
nem is erre gondoltam... mi is tudjuk h fiatalok vagyunk, csak találkoznni szeretnénk!
2013. szept. 14. 12:51
8/11 anonim válasza:
Ha van esély rendszeres találkozgatásra (mondjuk félévente), akkor működhet.
De Mexikó jóformán a világ másik fele.
Neki is vannak érzelmei irántad, vagy csak egy jó barátként tekint rád?
Ha az utóbbi, ne éld bele magad...
9/11 A kérdező kommentje:
Neki is vannak érzései irántam:)
2013. szept. 20. 20:17
10/11 anonim válasza:
Ez nehéz helyzet, de szerintem hosszú távon nem működne. Nagyon nagy a távolság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!