Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megéri megkockáztatnunk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri megkockáztatnunk a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés

Egy fiúval majdnem egy éve ismerjük egymást és elmondhatatlanul szeretjük egymást (barátilag).És sokszor kíváncsi lennék milyen lenne ha együtt lennénk.Most is beszéltünk róla hogy én mondtam hogy nem lenne jó ha szerelmes lennék belé és elmondan neki és ő is úgy érezne mert tuti nem tartana örökké a kapcsolatunk és elromlana a barátságunk.Ő szerinte simán van arra esély hogy felnőtt korunkban is együtt legyünk hiszen nagyon szeretjük egymást és ez nem változna.Szinte érzem hogy ő is többet érez és én is..de szerintem ő is fél egy kicsit..Szerintetek mit tegyek?Tényleg nagyon szeretjük egymást..elválaszthatatlanok vagyunk:)

13/L ő pedig 14/F

2013. szept. 7. 00:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Aha
2013. szept. 7. 00:18
 2/4 anonim ***** válasza:
a világ nagy kérdései,hmm.
2013. szept. 7. 00:19
 3/4 anonim ***** válasza:

De édesek vagytok. :)

Azt tudom tanácsolni, hogy legyetek boldogok egymás mellett ameddig csak tudtok. A te verziódban van több realitás mert nagyon kevés az esélye annak, hogy ti örökre együtt legyetek még, ha így is érzitek. De felesleges ilyen dolgokon aggódni.

Majd amikor vége lesz váljatok el olyan barátilag mint amilyen módon most beszélitek meg a gondjaitokat.

2013. szept. 7. 00:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha tisztelitek es szeretitek egymast elobb utobb ugyis egymas karjaiban fogtok kikotni. Szoval ne aggodj. Majd ha keszen lesztek egy parkapcsolatra magatol fog jonni minden. Addig is elvezzetek egymas jelenletet egyszerubb formakban. :) Sok sikert es boldogsagot.
2013. szept. 7. 05:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!