Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert a volt baratnojevel beszeli ki a kapcsolatunkat?
A baratom a facebookon beszel a regi baratnojevel,panaszkodik arrol, hogy nem tud mit csinalni mert nekem semmi sem jo,semmi sem inyemre valo, hogy en elvagyok telve magamtol, mert mindenhez ertek. O nem gondolta, hogy ilyen lesz velem. Taglaja a csajnak, hogy kar amiert nem mukodott az o kapcsolatuk (a csaj mar ferjnel van es gyereke is van). Megkerdezte a baratomat ha szeret engem erre a valasz az volt hogy igen de nem ugy ahogy ot.
Nem ertem, hogy mirre megy ki a dolog, ketelyek kozt vagyok. Nem jo az sem, hogy elolvasom az uzeneteit mar ha van mit mert ugyel hogy ne maradjon meg semmi.
Azt sem tudom megerteni, hogy szamara miert volt akkor fontos, hogy osszekoltozunk.
Hogy talaljam a dolgokat, hogy en ezt megtudtam,mert lenyegeben titkon leptem fel az o fb-ra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!