Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig mekkora változást vállaltál be egy párkapcsolatért?

Figyelt kérdés

Gondolok itt külső és belső változásra.

18/F

2009. nov. 9. 10:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem az a normális, ha 2 ember összejön, akkor legfőképp egymással foglalkoznak, és hanyagolják a haverokat.

Persze ha túl sokat van vki a heverokkal, akkor bennem az merül fel, hogy jól kitémázzák a másikat velük...

2009. nov. 9. 11:15
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A barátnődnek lehet hogy igaza van :) lehet hogy túl sokat iszol, túl sokat bulizol, és nem megfelelőek az ismerőseid. Vesd össze azzal amit a szüleid mondanak, és ha egyezik, akkor igaza van a barátnődnek, de ezt a te érdekedben mondja, nem azért mert ki akar sajátítani. A változtatásoknak valószínűleg itt lenne az ideje akkor is, ha nem lenne ő a barátnőd.

Mellesleg, ha magadba nézel, pontosan tudod, hogy igaza van-e neki. :)

Egyébként az a fontos, hogy hogyan kérnek tőled, és miért kérnek változtatást. Mondjuk ha azzal jön valaki, hogy öltözz másképp, mert olyan snassz ruhákat hordasz, és vegyél márkás dolgokat, akkor valószínűleg jobb az illetőtől megszabadulni mihamarabb, de ha azért mondja, mert jót akar neked, és nem maga miatt kötöszködik, akkor meggondolandó. Tőlem még nem nagyon kértek semmiféle változtatást.

30/N

2009. nov. 9. 12:34
 13/16 anonim ***** válasza:

Sztem ha tényleg szerelmes vagy akkor szinte bármit lehet h mindkettőtöknek jó legyen. Én alapból egy önző ember vagyok, hajlamos vagyok csak magamra gondolni h nekem h jó. De mióta rám talált a nagy szerelem, kezdek megjavulni:)

Párom is változott értem, eddig nagyon sokat gépezett, cod és társai, de mióta együtt vagyunk, előbb vagyok én és utána a játék, ami nagyon nagyon jól esik! Így nekem is könnyebb érte megtennem bizonyos dolgokat.

És aki itt azt írta h menekülj ha valaki meg akar változtatni az hülye. Mindenkinek változnia kell egy kapcsolatban!!! Valaki sokat valaki kevésbé, attól függően milyenek a két ember elvárásai.

2009. nov. 9. 18:00
 14/16 anonim ***** válasza:

Kevesebb buli, kevesebb sör, leszoktam a cigiről 6. hónapja (mondjuk azt magam miatt is) Csajokkal nem flörtölgetek egyáltalán már. Öltözködésben hanyagolom az eddigi alapvető kellékeimet (Martens, bőrkabát)

Azt hiszem rám ez jó hatással van, kezdtem átesni a ló másik oldalára! Nem bánt hogy megváltoztat, jobb a közérzetem. Azt hozzáteszem hogy a személyiségem nem változott. Max a haverjaim "papucsoznak le", mert nem tépek be velük minden hétvégén :D

2009. nov. 9. 18:53
 15/16 A kérdező kommentje:

tudom, tudom, de ő sem hajlandó változni értem. bezzeg az természetes számára h nekem kell változni...

szerintem tényleg hagyom a fenébe! úgysem lehet köztünk szerelem ha ennyire különbözünk, nem??

2009. nov. 9. 19:11
 16/16 anonim ***** válasza:

Én a páromért megtagadtam a családomat, eladtam az értékeimet, mindent pénzé tettem, amit csak lehetett, mind azért, hogy együtt tudjunk élni.

Lemondtam dolgokról, amiről 12 éves korom óta nem tudtam lemondani.

Hiba volt! Megbántam…

Nem erre volt szükségünk a boldogsághoz, hanem szeretnünk kellet volna egymást úgy, ahogy vagyunk.

A változással nincs gond, szerintem igenis kell változni, de csak addig, míg nem adod fel önmagad.

2009. nov. 10. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!