Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem ezt a hírtelen változást?
Figyelt kérdés
nagyon megváltozott. Ha sírok már máshogy beszél velem, nem úgy mitn eddig. Ha hozzábújok visszabújik és puszilgat:)) Amji tök jó, csak hallottam olyat ha hírtelen megváltozik akkor megcsal. Mert ezzel próbálja kompenzálni a bűntudatát. Ezek eddig nem voltak meg. Rosszra kell gondolni?2010. máj. 13. 21:32
1/7 anonim válasza:
ne gonodolj egyböl rosszra
én is azt hittem hogy az én párom is megcsal de megkérdeztem hogy miért ilyen ellenszenves velem,és kiderült hogy feszült ö pl:: anyagi miatt
2/7 anonim válasza:
Hidd el nem a fiúk sokszor rádöbbennek hogy nem 100 hanem 1000% ig szeretik a barátnőjüket. Lehet látott valamit vagy mesélte a haver hogy neki milyen van és rájött hogy milyen jó az ő csaja és kitört belőle:D:D:D:D
Nagyon szeret!
4/7 A kérdező kommentje:
jah, 3 évbe telt mire rájött.:D
2010. máj. 13. 21:42
5/7 Fke válasza:
fasza, így legyél kedves a barátnőddel...
ha virágot hozna, akkor szakítanál vele?
6/7 anonim válasza:
Ha bonbont vinne neki,és kedveskedne,akkor lehet,le is papucsozná.Most ez a divat.
7/7 anonim válasza:
Élvezd a változást és ne variálj!
Senki sem tudhatja mi a szitu rajtad és a pasidon kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!