Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom küldföldön dolgozik, ha hazajön észreveszi majd rajtam a változást?
Figyelt kérdés
2 hónapig lesz kint mióta kiment én rendszeresen tornázom Rubint Réka DVD-re,már 1 hónapja és fogytam 5 kg-t is,és sokat feszesedtem.Látni fogja rajtam?Tetszeni fog neki?:)2009. márc. 26. 19:11
1/7 anonim válasza:
na, bakker, hat szerinted???Honnan tudja itt valaki, hogy tetszeni fog e a baratodnak, azt csak te es o tudjatk? nagyon kover voltal??akkor biztos eszre veszi, hogy kevesebb vagy, de ez mindenkinel mas.
2/7 A kérdező kommentje:
nem nem voltam nagyon kövér,am lehet h tényleg hülye volt a kérdés sorry :D
2009. márc. 26. 19:19
3/7 anonim válasza:
Látni fogja rajtad és tetszeni fog neki.
Melyik férfinak nem tetszik, ha a nője feszes és kemény popsijú?
Ne viccelj már :)
4/7 A kérdező kommentje:
na valami ilyesmi választ vártam!köszönöm szépen:)
félreértés ne essék nem vagyok egy dömdödöm sosem voltam:) teljesen normális testalkatú vagyok,csak gondoltam megér ennyi fáradtságot hogy meglepit okozzak a barátomnak:)
2009. márc. 26. 19:26
6/7 anonim válasza:
:D h mi nők mit be nem vállalunk a pasi(n)kért!!! XD
alap h tetszeni fog neki :)
7/7 A kérdező kommentje:
Hát igen,fárasztó de remélem megéri:)!vagyis hát egyértelműen megéri,mivel én már látom az eredményt!
köszi mindenkinek a kedves válaszokat!;)
2009. márc. 26. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!