Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elutazott a párom egy hétre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elutazott a párom egy hétre, beleőrülök, ez normális?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt, minden nap beszélünk egymással, nem élünk együtt. Elutazott egy hétre, nem tudunk egy olyan dolog miatt telefonon se és sehogy sem beszélni egymással, amit nem szeretnék kifejteni. Amikor ma elment, még sírtam is, azóta rottyon vagyok, normális, hogy ennyire hiányzik? 29N
2013. okt. 6. 15:57
 1/6 Tarnolf ***** válasza:
100%
Persze. :D Ez is bizonyítja, hogy szereted, tök normális, ne aggódj. :)
2013. okt. 6. 16:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is így lennék.Főleg,ha még beszélni sem tudnánk.Abba beleőrülnék szintén.
2013. okt. 6. 16:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Én nagyon szerelmes vagyok, meg ő is. Sírtam emiatt, most még a fejem is fáj. Eddig minden nap kommunikáltunk valamilyen formában, igaz, ritkán láttuk egymást.
2013. okt. 6. 16:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Teljesen megértelek, én ugyanígy éreznék. Nagyon szereted őt, és ezért tűnik az egy hét is végtelennek..

Próbáld meg elfoglalni magad, úgy neked is gyorsabban eltelik ez a várakozás.

27/N

2013. okt. 6. 16:15
 5/6 anonim válasza:

Anyukám többször mondat ezt az idézetet:

"Nem az az igazi szerelem ha valakivel eggyüt tudsz élni, hanem ha nem tudsz nélküle élni"

2013. okt. 6. 16:37
 6/6 anonim ***** válasza:
21%
Nem. Úgy viselkedsz mint egy kis kamasz, aki nem tudja milyen ruhában menjen első randijára. Légy már felnőtt nő.
2013. okt. 6. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!