Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kérlek adjatok valamilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérlek adjatok valamilyen tanácsot, mert ebbe beleőrülök?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Barátommal már 3éve vagyunk együtt, de mostanság úgy érzem már egyáltalán nem is szeret, csak megszokásból és kényelemből van velem. Már nem úgy beszél velem, mint rég, már érzem, hogy nem ugyan az... Ő azt mondja szeret, de épp ennek az ellenkezőjét mutatja. Állandóan flörtölget más csajokkal a közösségi oldalakon, elutaztam pár napra találkozott egy lánnyal....Nem is féltékeny senkire, a haverjával törődik inkább engem itt hagyott múltkor is betegen stb..

Teljesen az idegeimre ment már ez a dolog, olyannyira, hogy tegnap eltörött nálam a mécses, zokogtam, mert már nem bírtam. Kérlek ne azt adjátok tanácsként, hogy mondjam el neki őszintén mit várok... mert mindig elmondom de egyszerűen semmi nem változik. Egy dolog akadályoz meg abban, hogy kidobjam, hogy ő a mindenem. Inkább tűröm-tűröm folyton ezt a megaláztatást. Már komolyan paranoiás vagyok, hogy vajon mit csinálhat. Nem bírok koncentrálni a dolgaimra, nem eszek.. úgy érzem tönkre megyek ebben!

Azt mondja nagyon kiborítom a hisztijeimmel, de egyszerűen nem tudok uralkodni magamon, ha egyszer megbánt.

Egyik barátnőm azt tanácsolta-mondván neki bevált, de elég nehéz megvalósítani-, hogy kicsit adjam vissza neki én is, ne próbáljak ráfeszülni a dolgokra, hanem legyek lazább... Menjek el én is ide-oda stb :)

köszi, ha válaszoltok, és bocsi, h ilyen hosszúra sikeredett :)20L

2013. okt. 1. 17:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Ugyanezt mond el neki is.
2013. okt. 1. 17:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Vedd észre, ha egy kapcsolatnak vége, és bármennyire is fáj, emelt fővel távozz, azért vagy nő. Ne kapaszkodj, mert annál visszataszítóbb nincs. Tartásod legyen.
2013. okt. 1. 17:39
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
pedig szerintem azt kéne csinálnod amit a barátnőd mondott, akkor talán felfogja h mennyire ropssz neked, de ha még akkor sem, akk dobd ki
2013. okt. 1. 17:41
 4/8 A kérdező kommentje:
utolsó : én is erre gondoltam, hogy ez még egy végső próbát megér :) Viszont ebben tudnál segíteni miket csináljak? Vagy hogy viselkedjek? az a baj, hogy mindig eltervezem, hogy kemény leszek... de egyszerűen nem bírok vele bunkó lenni meg elmenni annyira odaáig vagyok érte :(
2013. okt. 1. 17:43
 5/8 anonim ***** válasza:

flörtölj, barátkozz nyiltan más pasikkal, találkozgass velük, menny a barátaiddal moziba, vagy sétálni, vagy akármi egésznapos progit is szervezhetsz úgy, hogy csak a barátaid és te, a pasidat nem hívod. Nem foglalkozol vele. Ilyen egyszerű. Ne hívd, ne keresd. Vondd meg tőle a szexet:D

Viszont ha nem veszi észre magát, akkor valószínüleg már tényleg nem szeret, úgyhogy hagyd ott.

2013. okt. 1. 17:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell megjátszanod magad. Nem tudsz bunkó lenni, ha egyszer nem vagyok olyan típus, ha meg úgy viselkednél attól sem éreznéd jobban magad.

Inkább hagyd őt egy kicsit. Tedd a sorrendi listádba a pasidat kicsit hátrébb, kerüljenek előtérbe más dolgok, amik lefoglalnak és amik örömöt okoznak. Ne akarj állandóan vele lenni, ne járjon az eszed folyton rajta, tereld el a figyelmedet, foglald le magad mással. Kicsit legyél 'önző' és törődj magaddal! Legyél te a középpontban és ne a barátod!

2013. okt. 1. 17:52
 7/8 anonim válasza:
Rengeteg lehetoseged van arra, hogyan razd fel ezt a kapcsolatot! Ahogy leszurtem, itt a legnagyobb baj, hogy nem figyeltek annira a masikra, mint regen, lehet hogy a parodban elmult az a kis szikra, vagy unatkozik melletted. Eloszor is hozd vissza az intimitast a kapcsolatba. Ez lehet barmi, kettesben eltoltott programok, bar leginkabb egy vad ejszakat javasolnek, ami tudatositana a pasidban hogy te meg harom ev utan is egy szexistennek talalod. Ez megnoveli az onbizalmat, es kevesebbet fog mas csajokkal talalkozni, hiszen ha otthon megkapja rendesen ami kell neki, akkor nem fogja mashol keresni. Ha meg meg akar csalni, ugy is meg fog.. Neked is, es neki is jol fog esni, foleg ha tenyleg elhidegult toled, ez majd emlekezteti ra, hogy miert is van veled. Ha egyszerubb megoldast akarsz, szervezhetsz kozos programokat, de szerintem inkabb hagyk neki teret, hisz akkor uralod, ha elengeded. :)
2013. okt. 1. 17:57
 8/8 anonim válasza:
ismerős.. ha valami zavar és elmondom neki, egyik fülén be másikon ki. én sem tudom mit csináljak, 1 éve van nálunk is ez.. az agyam már szakítana vele mert tudom, hogy kapnék jobbat nála, de a szívem meg húz hozzá,hiszen még mindig nagyon szeretem.. szerintem kérj tőle szünetet, mondd el neki, hogy miért kéred, és szögezd le neki, hogy gondolkodjon el ő is, hogy szeret e még téged (tényleg). Ha szeret, még mindig, szerintem kapcsolni fog. :) Ha meg nem kapcsol, hagyd a picsba, akkor nem érdemel meg.
2013. okt. 1. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!