Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy működhetne egy 14 éves lány és 23 éves fiú között? Mit gondoltok erröl?
Már az elején tudassa vele, hogy még csak barátként tekint rá.
Egyébként ilyen korban még soknak számít ennyi év korkülönbség.
Az a baj igazából, hogy ebbe a szülőknek is azért lenne beleszólásuk. Mindenki félti a gyerekét. Én és a barátnőm között is 8 év van 24-16
Ellenben most úgy néz ki véget ér a kapcsolatunk :(. Kedves kérdező, nem tudom, hogy te a fiú vagy a lány vagy, de én a helyedbe nem mennék bele ilyen kapcsolatba.
Sajnos tapasztalat, hogy a szülők bármit megtehetnek, minden ok nélkül eltilthatják tőled 1 év elteltével is.
Tinédzser korban sokat változik az ember személyisége, rád fogják, hogy mondjuk miattad hazudozik vagy ilyesmi, és kijelentik, hogy többé nem találkozhatok. Nem tudsz mit tenni, le kell nyelni
Sajnos tapasztalat, nem tudhatod hogy mire számíts. Ha szimpatikus a családja, akkor is kitelhet tőlük ez.
Ráadásul 23 évesen nyilván nem arra vágysz, hogy kb heti egy napot találkozz a barátnőddel. Hidd el akár ez az idő is eljöhet, kijelentik, hogy fontos a suli, és mindig egyből haza kell mennie, és esetleg hétvégén találkozhattok néhány órát.
Ha szereted vársz, de igazából ez a kapcsolat engem történetesen nagyon felőrölt, egy teljesen normális fiatal srác voltam. De kezdek lecsúszni a lejtőn
Én a helyedbe nem kezdenék 18 évnél fiatalabb lánnyal, abból csak a szenvedés lesz, hogy ritkán láthatod, vagy idővel egyáltalán nem. Ez az én saját tapasztalatom! A lánynak meg persze 14 évesen tökéletesen elég lesz a heti néhány órácska is, örülni fog hogy végre van valaki akit szerethet :)
De idővel azért többre vágyik az ember, összebújni esténként (nem szexre gondolok) együtt filmezni, közös programokat csinálni, stbstb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!