Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak haver vagyok neki, vagy esetleg több? (bővebben lent)
Van egy kanadai srác (akit instagramról ismerek, de nem ez a lényeg), egy évvel idősebb nálam. Egy képhez kommenteltem valamit még augusztus vége felé, következő kommentben megjelölt engem és írta hogy írjak rá. Facebookon bejelöltük egymást, azóta beszélünk majdnem naponta, és tökre megkedveltem... Amúgy volt itt Mo-n (rokonánál), de akkor még épphogy nem ismertük egymást, csak az utolsó itt töltött naján tudtunk volna találkozni, de sajnos nem jött össze. Tegnap este szóba hozta a barátnő-barát témát, azzal hogy rákérdezett, van-e barátom. Írtam hogy nincs, és kiderült hogy neki sincs barátnője, már viszonylag régóta. Meg írta hogy mindig szív a csajokkal.. Nem tudom, ezt most hogy értsem, hogy mint "havernak" elmondta, vagy esetleg többnek tart?.. Amúgy a képeim nagy részét like-olja és nagyon sokmindenben egyezik (vagy nagyon hasonló) a véleményünk/ízlésünk.. Segítsetek légyszi, nem szeretném elveszíteni (nagyon jó barátom lett ez alatt a kis idő alatt), hogy esetleg félreértek valamit és rosszul sül el... :/
15/L
Köszönöm az eddigi válaszokat! :) Második válaszoló! Azért nem javaslod, mert távkapcsolat, vagy azért, mert idősebb (vagy esetleg mindkettő)?
Harmadik válaszoló, köszi a tippet, meg is fogom kérdezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!