Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit érezhet? Haver vagy esetleg több is?
Van egy srác haverom aki mostanában elég furcsán és kétértelműen áll hozzám...Pl.:Mikor beszélünk akkor vagy félrehív vagy mekéri a haverjait hogy menjenek onnan hogy az ő "nagy XY haverjávak beszéljen"...
Aztán egyik nap fenntvolt faceen és rámírt(ez azért is furi mert nem szoktunk fb-n írni)és megkérdezte hogy akarok-e vele járni...Én nem írtam neki választ mert azt hittem hogy csak szívat...Aztán másnap suliba ő is mondta hogy szívat de azóta is így viselkedik...
ja és mikor ez a tetszés szóba jön mindig megkérdezi hogy nekem ki tetszik és én nem válaszolok mert most senki csak egy kicsit ő és mindig rákérdez hogy nem-e tetszik nekem...Most ez mit jelent?
Most akkor tényleg haver vagyok neki vagy többet is érezhet???
13-ő
14-én
Mivel te vagy az idősebb,nincs kizárva hogy komolyan gondolta ez a járás dolgot....
Ha ver is lehet,ezt onnan tudod kideríteni amilyen megjegyzéseket tesz...
Azt hogy jó a hajad ehet olyan hangnemben is mondani hogy így még szebb vagy vagy tényleg csak lazán mint ha a barátnőd mondaná hogy jó a hajad...
Ez csak példa,de a hangnem és a hanglejtés is fontos,mert lehet
Hogy tényleg járni szeretne veled,meg tetszel neki...
Ha pedig simán betud szólni,megrezzenés nélkül,akkor már nem olyan biztos...ebben a korban még csak az a lényeges,olyan különös jelek nincsenek....
Szóval mi mint kívülálló válaszolók nem tudjuk eldönteni hogy milyenek vagytok....
(bocsi az előzőt véletlenül befejezetlenül küldtem el...)
Ebben a korban ez tényleg jelenthet többet mint haverság...Nálunk ez már természetes hogy kérés nélkül kivetjük az osztálytársam anyukája által készített almás pitét,különben letámadjuk így 27-en:D
De tényleg,majd e változni fog,de ez többet jelenthet barátságtól,mert ha azt mondanád 16-17 évesek vagytok akkor azt mondanám nem,de ez így igen....
köszi...
És hogyan tudnám úgy közölni vele hogy tetszik nekem úgy hogy nem mondom el neki???
Mert mindig rákérdez hogy nem-e tetszik nekem.....
Hát szoktunk 2-es be lenni ha odajön hozzám:))
Okés 1x megfogom neki így mondanki köcy:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!