Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tartsam fenn a lany...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tartsam fenn a lany erdeklodeset?

Figyelt kérdés

Szoval van egy lany osztalytarsam..

most egy-ket hete eleg joba lettunk:) tegnap elhivtam egy kis esti setara,beszelgetesre. Aranyos volt,megolelt parszor,hosszasan meg puszi. de nem tudom hogy csak baratkent tekint-e ram vagy megse. milyen jelek utalhatnak erre?

16/F

2013. okt. 6. 14:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne legyél unalmas. Kielégítő válasz volt?
2013. okt. 6. 14:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj, de te mindenkivel puszilkodsz, hogy egy ilyen után ezt megkérdezed?
2013. okt. 6. 14:17
 3/6 A kérdező kommentje:
csak arra vagyok kivancsi hogy bejovok-e neki vagy sem
2013. okt. 6. 14:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem bejössz neki. 20/f
2013. okt. 6. 14:21
 5/6 Gorgo 20 ***** válasza:
Nyitnod kellett volna az ölelésböl meg a puszibol minimum egy csókra és egy jó seggtapiig. Egy igazi nőnél első benyomás a leg meghatározóbb utána már egyre nehezebb átalakítani a rólunk felállított képet. Én ha helyedbe nemszaroztam volna ha már vette a fáradságot hogy igent mond és elmegy veled és még ölelgetett is akkor ez egyértelmű. Ha nemtetszenél neki valszeg. else ment volna veled kettesbe egy esti sétára. Ha lessz 2. randi akkor egy rumantikus pillanatban vagy egy szép bók után indulhat a csók. GL
2013. okt. 6. 14:23
 6/6 A kérdező kommentje:
igazad van, de nem volt egyertelmu, de majd legkozelebb
2013. okt. 6. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!