Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tartsam meg barátként?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel pár hónapja nagyon nagyon jó, közeli barátok voltunk, de mind a ketten többet akartunk, és ezt tudtuk, éreztük. Nagyon kedves volt hozzám, törődött velem, odafigyelt rám, randiztunk, csókolóztunk, minden rendben volt. Aztán lefeküdtünk. Utána pár napig nem keresett, majd mikor én rákérdeztem, hogy akkor most csak egy szex volt-e, akkor azt mondta hogy nem, de hogy nem akar kapcsolatot, blablabla. Utána én sem kerestem, nem beszéltünk (egy suliba járunk, szóval ez nehéz...), elkerültem, ha odajött hozzám, én elmentem, stb. Aztán Karácsonykor mindenki hazament, de egy hét után már írta nekem az smseket hogy mikor jövök már vissza. Utána látszólag nagyon örült nekem, mikor újra találkoztunk, puszilgatott úgy mint régen, megint elkezdtünk smsezni, de a suliban megint olyan mintha nem lenne semmi. Az előtt is úgy volt, hogy sulin kívül együtt voltunk, suliban meg csak barátok. Mindenesetre én ebbe belefáradtam, szeretném őt olyan jó és közeli barátnak megtartani, mint amilyen az elején volt, de ennyi. hogy csináljam? Mert a múltunk miatt ha felhívom akkor az megint olyan, mintha akarnék valamit....amúgy tökre nem értem őt, mivel az egészet ő kezdte anno és újra is ő kezdte Karácsony után....2013. jan. 16. 14:35
1/8 A kérdező kommentje:
Ja amúgy nem vagyunk már gyerekek, ő 23F én 22L.
2013. jan. 16. 14:36
2/8 Én nem? válasza:
Szégyel a suliban :P vagy csak dugni akar megint :))
3/8 A kérdező kommentje:
Kötve hiszem, hogy szégyellne, mivel kb a suli álompárja vagyunk... már azok szerint akik tudnak rólunk. de őt imádják a lányok, engem meg a pasik. Az, hogy csak dugni akar-e azt nem tudom. Nem hinném. Mert ahhoz meg nem strapálja magát eléggé.
2013. jan. 16. 14:39
4/8 A kérdező kommentje:
Ja, amúgy meg a kérdés nem az volt hogy miért viselkedik így, hanem az hogy hogyan maradjunk barátok.
2013. jan. 16. 14:39
5/8 anonim válasza:
lépj le ettől az embertől, mig nagyobb tragédiába nem kerülsz, mondjuk egyedül egy db gyerekkel.
6/8 anonim válasza:
Nem kell ezt túlbonyolítani. Elmondod, leírod neki, hogy szereted, mint barátot, szeretnéd, ha a barátság fennmaradna köztetek, de más jellegű kapcsolatot ezután nem akarsz tőle, ez így megfelel-e neki, fenntartható-e a részéről? Aztán majd megmondja, hogy igen, vagy nem. Ha igen, akkor meg ehhez tartsd magad, ha már egyszer ezt szeretnéd, ne menj többet bele a játékába.
7/8 anonim válasza:
Soha nem lesz már olyan mint régen volt sajnos!! Én is jártam hasonló cipőben nem túl rég. 22F
8/8 anonim válasza:
Komolytalan a srác... :( Majd felnő.
Csak nem veled. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!