Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Segítség?

Figyelt kérdés
van egy párom,akiről tudom,hogy nagyon szeret engem,de az a baj,hogy ezt nem tudja kimutatni,kimondani meg főleg nem.hallottam már tőle a szeretleket,de nem olyan igazian,hogy a szemembe nézett és úgy mondta.sokat csalódott már,ezt ő maga mesélte,és ezért is lett ilyen.de viszont tudja azt is,hogy én is sokt csalódtam már,de én mégis képes vagyok kimutatni,és kimondani.tudom,hogy szeret,de mégis jó lenne ha éreztetné.volt már mikor leoltott,hogy vagy elfogadom,vagy......értitek....hogyan tudnám elérni,hogy megváltozzon,és érezzem azt,hogy szeret?és mondja is?!segítsetek.köszönöm.
2013. okt. 6. 13:55
 1/2 anonim ***** válasza:

"...sokat csalódott már,ezt ő maga mesélte..."

- Akkor lehet hogy még idő kell neki.

"...én is sokt csalódtam már,de én mégis képes vagyok kimutatni..."

-De nem ugyanaz az ember vagytok, és nem ugyanúgy működtök.

"hogyan tudnám elérni,hogy megváltozzon,és érezzem azt,hogy szeret?és mondja is?!segítsetek.köszönöm."

- Ne erőltess semmit. Várj türelemmel. Ha szereted megteszed érte.

2013. okt. 6. 13:57
 2/2 ASOT ***** válasza:

Nem nézel te túl sok Hozé ÁRmándót a nagymamival?

Szerintem kicsit amúgy túlkomplikálod ezt.

Érzed, hogy szeret? Hogy kellesz neki? Hogy fontos vagy neki? Ha igen akkor a többi csak egy plus körítés.

2013. okt. 6. 14:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!