Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22N - 31F felállásról mit gondoltok?
nekem 22 évesen (egy éve) volt egy 30 évessel... hát, túlzás, hogy kapcsolatom,fura viszonyban voltunk, a lényeg,hogy nekem azt mondta, hogy ő még egyáltalán nem akar gyereket, sem megállapodni, stb. később a 30 körüli korú pasi barátaim felvilágosítottak, hogy ezt max annak mondják ennyi idősen, AKITŐL nem szeretnének gyereket... :/
amúgy ha még te magad is komolytalannak érzed magad hozzá, akkor lehet, hogy tényleg nem kellene belemenni.
ezen kívül, az a tapasztalatom, hogy azért kezdenek ilyen huszonpár évesekkel a 30-asok vagy akörüliek, hogy megnyugtassák magukat hogy még elég fiatalosak, még elég jó pasik, plusz felvághassanak a hasonló korú haverjaik előtt hogy milyen kis fiatal csajuk van... :/
te előbb akarsz majd családot mint ő,ne aggódj.
24-26 évesen szokott előjönni ezen ösztön elég keményen,legalábbis a legtöbb nőismerősömnél.
a "felállással" nem lesz baj... :D
de azért kicsit sok a korkülönbség szerintem egy kapcsolathoz
teljesen ok
hát kiábrándítalak...a 30 éves pasi is tök komolytalan. Az én 36 éves férjem is az :D mérnök ember a lelkem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!