Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Te több törődést és figyelmet igényelsz, mint az eddigi barátnőim". Ez a mondat nagyon megdöbbentett és valljuk be rosszul is esett. Jogosan?
Kissé összeugrottunk a párommal, majd a vita közben belökte ezt a szöveget. Megdöbbentem, mert nem vagyok egy ráakaszkodó típus, elmegy fiús estéket tartani, ha együtt vagyunk társaságban akkor se szoktam rá tapadni, max megállok mellette, de nagy nyali-fali nem szokott lenni. Nem érzem úgy, hogy az ha este együtt vagyunk otthon annyi ne férjen bele, hogy átölel. Ez a mondat valljuk be annyira rosszul esett, hogy azóta minden "kedvesség" mögött azt látom, hogy tuti ezt is csak én erőszakolom ki és valójában ő nem akarja.
És tudom, ez a nők által generált probléma, a pasik túllépnek rajta, de eddig sose mondta még hogy terhes lenne a jelenlétem számára, főleg úgy, hogy alapjáraton keveset találkozunk (bár együtt élünk) a különböző munkabeosztásunk miatt.
Hogy tudok ezen túllépni hogy ne legyen bennem tüske?
Figyelj, az ember változik. Nem kell sok idő, és a haverjai mind családos emberek lesznek. Lehet, hogy még jól le is szarják a fejét, felé se néznek többet.
Szóval ekkor majd rájön, hogy az az élet értelme, hogy ő is családban éljen. Szóval ne legyél olyan biztos abban, hogy ő nem akar családot.
Peeersze, megváltozik. Kár, hogy annyi nő elhiszi nekik. Ők maradnak magukra a gyerekkel együtt. Aki 30 évesen úgy gondolkodik, hogy aki nem megy el bulizni, mert fáradt, az nyugdíjas, az szerinted egyszer csak abbahagyja a bulizást, ha mondjuk gyermeket vállalnak? Nem. Ugyanúgy elmegy majd bulizni, azzal a szöveggel, hogy "ki akarom élni magam, amíg még nem születik meg". Aztán megszületik és jön az a duma, hogy "attól még, hogy gyerekem van, szükségem van a bulizásra", eközben a nő otthon kell legyen a gyerekkel, mert ugye szoptat, stb. A barátai is hiába lesznek családosak, nem fognak otthon ülni és (szerintük) papucskodni. Majd jön a legrosszabb, a "te akartad ezt a gyereket".
Én már belefutottam ebbe a hibába, gyereket szültem egy harmincon túli kocsmázós pasinak, mert ígért fűt, fát, pár hétig még meg is változott. Hát nem kellett volna.
Ráadásul ha szeretek valakit, nem említem meg az exeimet, főleg nem hasonlítgatom hozzájuk a jelenlegit, akivel elvileg családot akarok alapítani.
Utolsó, sajnos van igazság abban amit mondasz.
A legjobb barátjának van egy pici babája, de a srác többet bulizik mint otthon lenne. Én csak annyit mondtam, hogy nekem ez fura, mert még tényleg picur a gyerkőc (2 hónapos), de erre megkaptam, hogy a gyerek miatt nem áll meg az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!