Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Te több törődést és figyelmet igényelsz, mint az eddigi barátnőim". Ez a mondat nagyon megdöbbentett és valljuk be rosszul is esett. Jogosan?
Kissé összeugrottunk a párommal, majd a vita közben belökte ezt a szöveget. Megdöbbentem, mert nem vagyok egy ráakaszkodó típus, elmegy fiús estéket tartani, ha együtt vagyunk társaságban akkor se szoktam rá tapadni, max megállok mellette, de nagy nyali-fali nem szokott lenni. Nem érzem úgy, hogy az ha este együtt vagyunk otthon annyi ne férjen bele, hogy átölel. Ez a mondat valljuk be annyira rosszul esett, hogy azóta minden "kedvesség" mögött azt látom, hogy tuti ezt is csak én erőszakolom ki és valójában ő nem akarja.
És tudom, ez a nők által generált probléma, a pasik túllépnek rajta, de eddig sose mondta még hogy terhes lenne a jelenlétem számára, főleg úgy, hogy alapjáraton keveset találkozunk (bár együtt élünk) a különböző munkabeosztásunk miatt.
Hogy tudok ezen túllépni hogy ne legyen bennem tüske?
én nem érzem ezt annyira tragikus mondatnak..sőt.
annyit írt h több figyelmet igényelsz nem azt h ráakaszkodsz..
vagy tett célzást arra hogy neki ez nehézség?
Magyarán megmondva az eddigi barátnőinek nem volt igénye az összebújás, az ölelkezés, mint neked. Pedig teljesen normális, ha valakivel együtt vagyok és szeretem, akkor szeretek hozzábújni, megölelni és jól esik ez fordítva is.
Azok egyáltalán nem igényelték a törődést, a foglalkozást a figyelmet. Míg te ezt igényled.
Ezt beszéljétek meg, mert ha mások az igények, másra vágysz egy kapcsolatban, mint amit ő adni akar vagy tud, akkor jobb, ha nem raboljátok tovább egymás idejét.
Vannak ilyen és vannak olyan emberek. És ti ilyen téren nem vagytok egy hullámhosszon.
Maga a mondat nem sértő vagy problémás, ez egy tény.
Inkább az az érdekes, hogy neki egy ölelés vagy hasonlók "túl sok" néha.
Célzott rá. Hogy én rossz szemmel nézem, ha este elmegy inni a haverokkal. Mondtam hogy félreérti én egyáltalán nem nézem rossz szemmel, csak amikor kategorikusan kijelenti, hogy ő megy én maradok mert ez egy fiús este, az esik rosszul, mert amikor mégis együtt megyünk akkor se vagyok vele, hanem a többi lánnyal beszélgetek.
Családot tervezünk és megjegyeztem, hogy szerintem ha valakinek felesége van és gyereket terveznek, akkor nem annak kéne a legfontosabbnak lenni, hogy hetente a haverokkal bulizzunk.
Ő otthon van délután, én általában este 9kor érek haza, és szabadnapom sokszor hétköznapra esik, viszont hétvégén dolgozom. Ekkor is este végzem, és igen volt már rá példa hogy nem akartam szórakozni menni, csak aludni mert másnap reggel kezdtem újra a műszakot. Erre a reakció: miért viselkedek úgy mint egy nyugdíjas.
Lehet, hogy én vagyok túlérzékeny, csak nekem úgy érződik, hogy hiányzik neki a régi bulizós élete. Én nem vagyok egy bulizós csaj, sőt kissé merev is, kell egy kis idő még társaságban feloldódom, de eddig ezzel nem volt gond.
De nem értem a problémád. Ő akar bulizni, te nem. Te (jogosan) elvárod, hogy ő ne kényszerítsen téged buliba, de akkor te nem gondolod, hogy ő meg jogosan várja el, hogy te ne kényszerítsd őt otthon ülésre?
A mondata nem volt sértő, nem értem, mi bajod...
Ugyan, majd idővel változik, mindenki lenyugszik 30 körül.
Főleg, ha a nagy haverjai is megállapodnak valaki mellett.
Én sem érzem olyan tragikusnak ezt a mondatot. Láthatja, hogy te egy igényes nő vagy, akinek nem elégszik meg akármivel.
"Családot tervezünk"
Szerintem csak te tervezel családot, ő nem.
6-os. Senki nem kényszeríti, hogy üljön otthon, nyugodtan mehet amikor csak szeretne. Van külön autónk, még egymásra se kell szorulnunk. Szerintem félre értesz valamit.
7-es 30 év körüli a fiatalember :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!