Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan aki magányosan éli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki magányosan éli le az életét?

Figyelt kérdés
Ez alatt értem azt, hogy nem ő választotta ezt a helyzetet, hanem az élet hozta így magával.
2013. okt. 5. 22:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

én is az vagyok

de nem elhatározásból

csak így alakult

nem vagyok elég jó egy nőnek sem

2013. okt. 5. 22:33
 12/24 A kérdező kommentje:
Én inkább azt mondanám, hogy (nekem legalábbis) bonyolultak a nők. :)
2013. okt. 5. 22:35
 13/24 anonim ***** válasza:
Így alakult.Válogatós is vagyok,ha azzal nem jöhettem össze akivel akartam,akkor inkább más nem kellett.Emellett túl gátlásos és "száraz" vagyok.Nem tudom elképzelni sem,hogy egy nő jól tudná érezni magát velem,erre valójában nagyon ritkán volt példa.
2013. okt. 5. 22:40
 14/24 A kérdező kommentje:
És egyáltalán szereted ezt az állapotot?
2013. okt. 5. 22:42
 15/24 anonim ***** válasza:
Néha jó lenne egy csaj,főleg csak a szex miatt.De hosszú távon szerintem nem bírnám senkivel,és engem sem tudna senki kedvelni sokáig.Mindamellett nem érzem boldogtalannak magam,egy kicsit azt sajnálom,hogy valószínűleg nem lesz utódom.De annyi rossz tulajdonságom van,hogy talán nem is kár.Azt sajnálom csak,hogy az ősökre egy szinten szégyent hozok így,hiszen egy ága a családfának itt véget érhet.
2013. okt. 5. 22:49
 16/24 anonim ***** válasza:

nekem csak a szex miatt nem kellene

olyan nő meg aki megértő kedves és tényleg igazi társ lehetne nem létezik

2013. okt. 5. 23:08
 17/24 anonim ***** válasza:
"Nem jön be a nőknek" ilyen nincs :D Max. akkor, ha az illető meleg, vagy utálja a nőket :D
2013. okt. 5. 23:12
 18/24 anonim ***** válasza:
Pedig van ilyen.Egyesek szinte taszítják őket szabályosan.
2013. okt. 5. 23:14
 19/24 anonim ***** válasza:

pedig van olyan

mai nők elég válogatósak

2013. okt. 5. 23:15
 20/24 anonim ***** válasza:
Vegyél macskákat.
2013. okt. 6. 01:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!