Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet elviselni, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elviselni, hogy az embernek magányosan kell leélnie az életét?

Figyelt kérdés
Sajnos rettenetesen ocsmány vagyok, így egy lány sem tud a közelemben sem megmaradni, mert elijesztem őket. Szóval nekem az örök magány jut.

2013. máj. 24. 06:20
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Szóval, miért nem teszel ellene? Lehet sportolni, lehet a bőrödet rendbe rakni, lehet odafigyelni magadra - mi akadályoz meg ebben??
2013. máj. 24. 06:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Keress barátokat
2013. máj. 24. 07:00
 3/10 anonim ***** válasza:

:DDDDDDDDD

legalább már látod magadon a hibát!

ez már egy jó jel, már csak a cselekedet hiányzik

2013. máj. 24. 07:06
 4/10 anonim ***** válasza:
Az elsőnek teljesen igaza van! Szánalmas ez a siránkozás!
2013. máj. 24. 08:55
 5/10 anonim ***** válasza:
és ez miért baj? miért kellene pár az élethez? ami feltétlenül kell hozzá, oxigén, kaja, pia. Egyik sem függ a másik nemtől.
2013. máj. 24. 09:25
 6/10 anonim ***** válasza:

Képzeld, nálam még igazságtalanabb, mert én meg szép is vagyok, mégis borzalmasan egyedül vagyok és magányos.Ezt már 12 éves korom óta érzem.

Úgy nőttem fel, hogy azt láttam, hogy a körülöttem lévő csajoknak mindig van pasijuk, valahogy összeszedik őket, vagy ők szednek össze valakit.Egyik kapcsolatból a másikba mennek, 3hónap a max,amit egyedül töltenek,de már lelkibetegek. Nekem 26 év alatt összejött egy 1,5 éves kapcsolat eddig és pár szexkapcsolat, mert többre nem futotta.

Családot szeretnék, komoly férfit, összeköltözést.De hogy a pics*ba, ha egyszer nem kellek senkinek, mert nem ismerkedik senki velem.

2013. máj. 24. 09:26
 7/10 anonim ***** válasza:

"Nekem 26 év alatt összejött egy 1,5 éves kapcsolat eddig és pár szexkapcsolat, mert többre nem futotta."

Ez önmagában elégséges ahhoz, hogy boldogan halj meg majd.

2013. máj. 24. 09:40
 8/10 anonim ***** válasza:

Már megint te?

Fogyjál le!Nem érdekel minket milyen betegséged van.AKKOR IS FOGYJÁL LE!Vagy ne gyere ide sírni.

2013. máj. 24. 10:03
 9/10 anonim ***** válasza:

Ismerek több kimondottan jól kinéző embert, aki ugyanígy siránkozik. Ez nem a külsőn múlik, hanem a hozzáálláson.

Rengeteg kimondottan csúnya embert ismerek, akiknek van családja, házastársa, gyermeke. És több olyat is, akik kimondottan jól néznek ki, de a személyiségükkel, negativitásukkal mindenkit elriasztanak és negyvenes éveikre is egyedül vannak és csak panaszkodnak.

2013. máj. 24. 11:00
 10/10 anonim ***** válasza:

És már megint egy nyivákoló óriás bébi...

Basszus...

Ha más nem szeret, legalább te szeresd magad, Kérdező!

Úgy a magányt is könnyebb elviselni...

2013. máj. 24. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!