Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek a felmelegített kapcsolat sikerében?
Figyelt kérdés
3 hónapig jártunk, szakítottam vele 1 hónapja, mert úgyéreztem kihűlt a kapcsolatunk. De most újra megmozdult bennem valami, udvaroltam neki, és újra randizunk hamarosan. ő 16 L én 21 F. fura érzés, mert rossz volt mással látni, mindketten mással is próbálkoztunk, de most mégis visszatértünk egymáshoz.2009. nov. 8. 21:20
1/8 anonim válasza:
Az eleje megint jó lesz, aztán végleg szétmentek. Ezzel 1ütt végig kell csinálni, mert addig úgy sem nyugszol. Utána már biztos leszel benne, hogy nektek nem megy 1ütt.
2/8 A kérdező kommentje:
jaja van egy olyan érzésem hogy szerdán a randinkon megint összejövünk.
de am az miatt mentünk szét, hogy 3 hétig nem taliztunk, és nem is hiányzott. :S
2009. nov. 8. 21:31
3/8 anonim válasza:
Ha elég érettek vagytok egy komoly kapcsolathoz, akkor esetleg...De mit vársz egy 16 éves lánykától? Mellesleg te se vagy még elég érett, ahogy a szavaidból lejön. Már ne hari, de hogy tud egy kapcsolat 3 hónap alatt kihűlni? Addigra el sem mélyül, nemhogy kihűljön... Marhára komoly kapcsolat lehetett, ha 1 hónapja szakítottatok és azóta becsajoztál, ő meg bepasizott...Hát én nem sok jövőt jósolok nektek, pláne, hogy ennyire éretlenek vagytok még.
4/8 anonim válasza:
Nagymamám azt mondta, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta jó. Ez többnyire igaz is.
5/8 anonim válasza:
konkrétan tudok egy ilyen esetet, a barátnőmmel történt ez hét éve, már jegyesek és gyereket terveznek, a kor és a hónap is egyezik. próbát megér, csak vigyázz az érzéseire, nehogy megbánsd, hogy egyszer ez egyszer az...
6/8 anonim válasza:
még kiegészíteném az előzö válaszomat, hogy pár hónapja élt nála a srác és 3 hónapra szakítottak. de azt mondom, hogy 1 hónap járás után nem ismerheted annyira, lehet hogy csomó titkot rejt, és összehangolódtok. én 1 éve vok együtt a barátommal és mai napig tud olyat mutatni amit nem néznék ki belőle, jót is rosszat is..
7/8 A kérdező kommentje:
3 hónapig jártunk, 1 hónap szünet és most folytatjuk. :)
2009. nov. 11. 23:30
8/8 anonim válasza:
Szuper lesz minden az elején,aztán jön a lejtő. Tapasztalat.
Nem igazán sikeres ez a káposztás melegítős dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!