Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez tényleg akkora probléma lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg akkora probléma lenne?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel szétmentünk mert nem működött a kapcsolat, külön lakásban éltünk édeskettesben.

Szakítottunk majd hazaköltöztem mert egyedül sok a számla plusz az albérlet.

Most mindenki azzal jön (ismerőseim) , Hogy így 29 évesen nehezen fogok komoly kapcsolatra szert tenni, és már egy gyerek is ideális lenne és nem kellett volna hazamennem.

De...

Nem akarok gyereket sem és pénzem sincs elegendő egyedül hogy külön éljek csak ha ketten keresünk akkor kényelmesen megélünk.

Most probléma, hogy nem akarok gyereket és hogy hazaköltöztem míg nem találok mást? És 29 évesen el lennék késve?

29/F

Köszönöm előre is a válaszokat.

2013. okt. 5. 16:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Mai világban nem.

Amúgy igen.

2013. okt. 5. 16:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem!

Mi is külön éltünk párommal édeskettesben :)

De amikor szakítottunk én is hazaköltöztem mert én sem kerestem túl jól.

Majd megismertem egy másik lány kb. 1 évvel később majd 4 hónap múlva újra különköltöztünk kettesben.

A gyerek meg szerintem már más tészta, mert nem lesz könnyű olyan nőt találnod aki tutira nem akar, és akinek tutira nem fog megváltozni a véleménye sem. De biztos akad valahol ilyen.

2013. okt. 5. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!