Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Évek óta tartó vonzalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évek óta tartó vonzalom beteljesülése, miért nem olyan mint vártam?

Figyelt kérdés

Már kb 5 éve tartó vonzalom után összejöttünk egy fiúval. Én 21 ő 28. Eddig mindig más és más élethelyzetbe voltunk, végignéztük egymás sikereit, kudarcait. Talán túl sok kudarcot is. Most együtt vagyunk(pár napja) de teljesen elzárkózik, nem mesél, nem mond semmit, miközben eddig mindig mindent tudtunk egymásról.

Én annyit érzek, hogy szégyenlem magam pár olyan dolog miatt amit elrontottam, és ő végignézett. Gyengének gondolhat, miközben nem vagyok az. Úgy érzem, még nem voltam kész egy kapcsolatra. Főleg vele, pedig ez egy beteljesült álom lenne, és az elmondása szerint neki is, és amikor rádöbbentünk hogy mennyire tetszünk egymásnak és összejöttünk, az is nagyon tökéletes volt.

Van itt valakinek hasonló tapasztalata? Hogy működik az ilyesmi? Lehet hogy ez csak rossz időzítés volt? Mi lehet a gond? Pedig ismerjük egymást.

Persze a megoldás igen, beszélni vele. De most úgy érzem ,hogy még megbeszélni sem akarom a dolgot, csak élni a saját életemet nélküle.

#probléma #vonzalom #régóta tartó
2013. szept. 30. 17:02
 1/10 anonim ***** válasza:

1. Pár napja vagytok csak együtt. Hagyj magatoknak időt, simán összecsiszolódhattok! Főleg, hogy évek óta épült adolog, most pedig hirtelen bummm, berobbant.

2. Talán túlzottan inkább a fejedben lévő idealizált képhez vonzódtál kicsit nagyobb mértékben is, mint a valós személyéhez. Tegyél rendet magadban, és ismerjétek ki egymást minden rezdüléseit, mert ez is kell a dologhoz. Nem elég, ha "mindent tudsz róla". Néha egy élet is kevés ahhoz, hogy valakit igazán kiismerj.

2013. szept. 30. 17:05
 2/10 anonim ***** válasza:

"csak élni a saját életemet nélküle"

???

Lépj le, mielőtt erősebben kötődni kezdene hozzád.

2013. szept. 30. 17:06
 3/10 anonim ***** válasza:
42%
Újabb bizonyíték arra, hogy a nőknek semmi sem jó.
2013. szept. 30. 17:08
 4/10 anonim ***** válasza:
hibás a buksid
2013. szept. 30. 17:11
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, elgondolkodtatóak.

Nem igazán kötődik hozzám, ahogy én se hozzá.

Az érzések valamiért teljesen kölcsönösek. A rossz érzések.

Eddig minden nap beszéltünk és azt vártuk hogy találkozzunk, már nem. Pedig ismerjük egymást, mindig sokat beszélgettünk, és mindig jó volt. Csak furcsa ez a szerep, pedig szexuálisan is kiegészítjük egymást, ami meglepő mert nála is meg nálam is ritka az ilyen.

lehetetlen helyzet és nem értem...

2013. szept. 30. 17:23
 6/10 anonim ***** válasza:
64%
Amikor maga a tökéletes vágyálom sem elég jó már... Nők...
2013. szept. 30. 17:32
 7/10 Pendulum92 ***** válasza:
Az van, hogy mindketten a fejetekben lévő illuzórikus világban éltetek egymással kapcsolatban. Most meg elétek került a valóság. Elképzeltétek - nem olyan lett - csalódás. De legaláb kölcsönös.
2013. szept. 30. 17:48
 8/10 Pendulum92 ***** válasza:
Aki meg a kérdezőt/nőket/ szídja, olvassa el azt a részt, ahol írja a kérdező, hogy a rossz érzések is kölcsönösek.
2013. szept. 30. 17:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem arról lehet szó, hogy inkább barátként alkottok jó párost mintsem párként. Maradjatok a barátság extrákkal-nál. :)
2013. szept. 30. 17:56
 10/10 A kérdező kommentje:

Az lesz, utolsó:) köszönöm a válaszokat.

Szerintem sem a telhetetlenség a gond. Nem a problémát keresem mindenben, nem vagyok telhetetlen, ez tényleg valahogy így alakult és kölcsönös.

2013. szept. 30. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!