Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindent megtettem, mégis másik kell neki. Miért?

Figyelt kérdés
Szerintem mindent megtettem amit ember meg tud tenni azért hogy szeressék, ő mégis egy értelmetlen távkapcsolathoz ragaszkodik ahol kb félévente 3 napig látják egymást... Én már abba bolondulok bele hogy annyira szeretem ő meg a szememre vetette hogy még várjak, majd. Konkrétan totálisan magamba zuhantam és nemtudok és nem is akarok rá haragudni, mert végtelenül szeretem csak érzem hogy magamat teszem tönkre ezzel...
2009. nov. 8. 19:11
 1/6 A kérdező kommentje:
19/f
2009. nov. 8. 19:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Vmi hasonló cipőben voltam! Ha jót akarsz magadnak, akkor gyorsan leteszel róla, és nem szabad beletörődnöd a hitegetésébe! Tovább kell lépned...éld ki magad...csajozz ezerrel...hidd el meg fogsz könnyebbülni...igaz el nem fogod feledni sohasem:)! És ne feledd a szeretet és gyűlölet mezsgyéje nagyon szűk!
2009. nov. 8. 19:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Hagyd a pics*ba, én is ezt csinálom, mégis egy másik, primkó, szolgalelkű fickó karjaiban van most. Én már lefosom. Nem lesz könnyű, elfelejtem. Harcra Fel!
2009. nov. 8. 20:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Azért, mert "mindent megtettél". Szeretetet sem koldulni, sem venni, sem erőszakkal szerezni nem lehet. Továbbá semmi szórakoztató nincs a vergődésben, ahogy ezt az illető csinálja, így inkább néznek más, szórakoztatóbb után, akiért netán még küzdeni, meg tenni is kell.

Tedd amit tanácsolt, ne keresd, ne foglalkozz vele, mindjárt érdekesebb leszel...

2009. nov. 9. 15:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Figy, van olyan, hogy kitartás, és van olyan, hogy feladás. Neked megvan a kitartásod. De a kitartásod nem gyümölcsöző. Ezért most át kell lépned a feladáshoz. Mert a túlzott kitartásból még baj lehet. Van egy határ, mikor egyszerűen már nem ér semmit a kitartás. Ilyenkor lehet, hogy még úgy érzed, harcolnod kell, de figyelj, add fel. Ha eddig nem használt a kitartásod, semmi pozitív dolgot nem hozott, akkor add fel. Ne látványosan, ne dühvel, hanem egyszerűen mondd azt, hogy "jól van". És tűnj el. Előbb-utóbb hiányozni fogsz Neki. Ha esetleg újból megkeres, picit legyél távolságtartóbb.
2009. nov. 9. 15:49
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, örülök h segítetek
2009. nov. 9. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!