Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan csábítsam el a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csábítsam el a barátom?

Figyelt kérdés
Tudom mivel a barátom ezért már valószínűleg "el csábítottam".De holnap el megyünk sétálni meg nézünk egy filmet meg ilyenek és mit csináljak,hogy "újra" belémszeressen vagy felizguljon vagy hogy mondjam.Remélem értitek értelmesebben nem tudom le írni. :) 16/L
2013. okt. 4. 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Idézőjelek használata 1-es,

Igekötők haszbálata 1-es alá, alá, alá...

2013. okt. 4. 22:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak gyorsan le írtam ami eszembe jutott most nem kérek nyelvtani tanácsokat.Holnap délután megyek sürgős lenne.Ha nincs rendes ötleted nem muszáj írni.
2013. okt. 4. 22:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Rövid ruhák, néha dörgöld neki magad és lehet felizgul. De ha kihunyt a szerelem lángja, akkor bizony ennek annyi!
2013. okt. 4. 22:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi :) nem,nem hunyt ki egyáltalán.Csak szeretném kicsit felizgatni.
2013. okt. 4. 22:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi az hogy nem izgul fel rád? Akkor megunt! Én 3 év után se kell ilyeneket csinálnia barátnőmnek, mióta vagytok együtt?
2013. okt. 4. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!