Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek?
Megismertem egy nőt a munkahelyemen korábban, én tényleg csak
úgymondd ismerkedni szerettem volna semmi konkrét célom nem volt,deez odaáig "fajult" hogy megkedveltük egymást, csakhogy közben a nőnek volt egy kapcsolata ami ugymondd válságban volt ( a csávó külföldön dolgozott,távolság,már nemolyan a szerelem,stb.-stb...és kiderült végülis azis hogy megcsalta és megalázta a kapcsolatuk eleje óta)..és ennek a storynak a közepébe csöppentem bele...tehát a csaj örlődőtt 2-nk között mert 2 oldaról kapta hogy szeretlek stb.-stb...és végülis szakított a csávóval..bár ennekis több köre volt...mert egyszer azvolt hogy szakított végül egy hét múlva kiderült mégsem...de végülis szakítás lett a vége...aztán végülis összejöttünk,csakhogy a csávó az "ex" addig kavart meg áskálodott amíg sikerült lelkileg hazavágnia a csajt,szó szerint...már tényleg azt hittem öngyilkosságon fog gondolkodni..(de olyan kavarást képzeletek el amit csak lehet,öngyilkos sms..ha elhagysz megölöm magam,meg persze engemis probált lejáratni ahogy lehet,folyamatosan írt a szakítás utám mindent a csávó amit lehet...tehát egy ilyen alamuszi patkány faját képzeljünk el.)..és végülis annyira kikészült a csaj hogy azt mondta nekem most nem akar kapcsolatot,magányra vágyik stb...amit végülis megis értettem.
És jönn a csavar..párnapja közölte hogy kibékül a csávóval...na az lenne végülis a kérdésem..nem ilyenre vagyok kiváncsi hogy most szerintettek szorakozott velem vagy hasonló...hanem mi vissz rá egy nőt arra hogy kibéküljön/újrakezdje egy olyan csávóval aki korábban megcsalta,megalázta és lelkileg kikészítette...és ezt mindd ettől ez egytől kapta...ennyire hülye/naív a csaj és sikerült a csávónak valamivel elcsavarni a fejét ezek után vagy micsoda...mert ez szerintem minden csak épelméjű döntés nem.
amikor ilyen emberhez visszamegy egy nő, azt én nem tudom megérteni.
Ez számomra örök rjtély marad.
Nézd, mivel csak abból tudok kiindulni amit írtál, ezért csak ezt tudom mondani.
Döntésképtelen a csaj, hogy kit válasszon, majd visszamegy ahhoz aki bántotta, megalázta....
A hülyeség ellen nincs orvosság = nekem biztos nem kéne olyan nő, aki hülye.
Inkább örülj, és keress olyat aki normális:)
24/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!