Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Megismertem egy nőt a munkahelyemen korábban, én tényleg csak

úgymondd ismerkedni szerettem volna semmi konkrét célom nem volt,deez odaáig "fajult" hogy megkedveltük egymást, csakhogy közben a nőnek volt egy kapcsolata ami ugymondd válságban volt ( a csávó külföldön dolgozott,távolság,már nemolyan a szerelem,stb.-stb...és kiderült végülis azis hogy megcsalta és megalázta a kapcsolatuk eleje óta)..és ennek a storynak a közepébe csöppentem bele...tehát a csaj örlődőtt 2-nk között mert 2 oldaról kapta hogy szeretlek stb.-stb...és végülis szakított a csávóval..bár ennekis több köre volt...mert egyszer azvolt hogy szakított végül egy hét múlva kiderült mégsem...de végülis szakítás lett a vége...aztán végülis összejöttünk,csakhogy a csávó az "ex" addig kavart meg áskálodott amíg sikerült lelkileg hazavágnia a csajt,szó szerint...már tényleg azt hittem öngyilkosságon fog gondolkodni..(de olyan kavarást képzeletek el amit csak lehet,öngyilkos sms..ha elhagysz megölöm magam,meg persze engemis probált lejáratni ahogy lehet,folyamatosan írt a szakítás utám mindent a csávó amit lehet...tehát egy ilyen alamuszi patkány faját képzeljünk el.)..és végülis annyira kikészült a csaj hogy azt mondta nekem most nem akar kapcsolatot,magányra vágyik stb...amit végülis megis értettem.

És jönn a csavar..párnapja közölte hogy kibékül a csávóval...na az lenne végülis a kérdésem..nem ilyenre vagyok kiváncsi hogy most szerintettek szorakozott velem vagy hasonló...hanem mi vissz rá egy nőt arra hogy kibéküljön/újrakezdje egy olyan csávóval aki korábban megcsalta,megalázta és lelkileg kikészítette...és ezt mindd ettől ez egytől kapta...ennyire hülye/naív a csaj és sikerült a csávónak valamivel elcsavarni a fejét ezek után vagy micsoda...mert ez szerintem minden csak épelméjű döntés nem.

2013. okt. 3. 22:53
 1/5 anonim ***** válasza:

amikor ilyen emberhez visszamegy egy nő, azt én nem tudom megérteni.

Ez számomra örök rjtély marad.

2013. okt. 3. 22:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Örülj neki hogy nem a te nyakadon van egy beteg ember illetve kettő vagyis három.
2013. okt. 3. 22:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Na úgye,akkor nemcsak én gondolom így,nekem nemaz a bajom hogy velem nem jött össze,hanem a döntése, hát inkább érdemelne ugymondd esélyt egy ismeretlen mint ez a patkány..nekem ne mondja azt hogy ezzel a csávóval ő boldog lesz mert azok után amit csinált az nem létezik.
2013. okt. 3. 23:01
 4/5 anonim ***** válasza:
2-nél a pont.
2013. okt. 3. 23:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Nézd, mivel csak abból tudok kiindulni amit írtál, ezért csak ezt tudom mondani.

Döntésképtelen a csaj, hogy kit válasszon, majd visszamegy ahhoz aki bántotta, megalázta....

A hülyeség ellen nincs orvosság = nekem biztos nem kéne olyan nő, aki hülye.

Inkább örülj, és keress olyat aki normális:)

24/F

2013. okt. 4. 13:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!