Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs barátom, pedig vágyom rá. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és először 14 évesen volt egy 7 hónapos kapcsolatom, a szakítás utáni első hónapokban nagyon magam alatt voltam aztán csak simán jól éreztem magam, de nem volt eközben semmi senkivel. Viszont most már nagyon hiányzik maga az érzés, hogy valaki szeret és persze az ezzel járó dolgok:) Járok szórakozni és minden hétvégén kimozdulok, de igazából ismerkedni sincs lehetőségem mert nem érdeklek egy fiút sem. Emiatt elég önbizalom hiányos is vagyok és nem is tartom magam szépnek, de akkor is vágyom arra, hogy rosszabb napjaimon valakihez odabújhassak, hogy hiányozzak valakinek, stb..:))2013. okt. 3. 21:28
11/13 anonim válasza:
szia!
huh,hát ez így kicsit fura lesz... szóval szívesen megismernélek.azért írok,mert ha nem is pont ilyen,de hasonló cipőben járok.több mint fél éves kapcsolatom,még nem volt idáig.nem is érdekelt annyira a dolog,nem is találok hozzám illő lányokat+az utóbbi időben túl sok energiát vesztegettem valakire,fölöslegesen...
ha érdekel a dolog,kicsit ismerkedjünk,aztán valamikor fussunk össze.nem mondom h egyből ugorjunk egymásnak,de simán csak levelezni neten,mással is tudok.
az mit takar h Pest mellet laksz?én pesti és vecsési is vagyok,és 16 éves.
üdv,István!
12/13 anonim válasza:
hoppá,ezt üzenetnek szántam,nem hozzászólásnak XD na mind1,a lényegen nem változtat.
13/13 anonim válasza:
Szia:) velem ugyanez volt a helyzet..csak nekem 16 èves koromig nem volt semmi de tèlleg semmi..pedig megtettem ènis mindent azèrt hogy legyen valami..ugyhogy èrtem mire gondolsz ha van kedved erről még beszèlgetni irj nyugodtan ên szivesen megismernèlek 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!