Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs barátom, pedig vágyom rá. Mit tegyek?
hova valósi vagy? esetleg ismerkedhetnénk...
18/F
Olyan lánnyal/ nővel még nem találkoztam, aki ne tudott volna felszedni egy pasit, ha igazán akarta.
Persze ehhez kell egy adag nőies megjelenés/ szemlélet.
Értek ez alatt öltözködést, mozgást, leülést, járást (utcán), beszédmódot, non-verbális kommunikációt, stb...
Sajna a mai identitászavaros társadalomban ezekről sokan nem tudnak, s úgy várnak eredményt. Mindezeket azonban meg lehet tanulni, ha már nem jönnek ösztönből, akkor ezt is kell tenni.
Kedves utolsó válaszoló, ha ezzel azt akarod mondani, hogy egy 16 éves kis csitri vagyok, aki nem tud viselkedni társaságban, illetve nem tudja hogyan kell normálisan felöltözni, akkor ki kell hogy ábrándítsalak, ugyanis, ha hiszed ha nem, tudok úgy viselkedni, mint egy civilizált ember!:) Nagyon sajnálom, ha neked csak olyan hölgy ismerőseid vannak, akik illenek a te leírásodra!:)
De ugyanakkor talán a kommunikációban igazad lehet, ugyanis nagyon nehezen oldódom nem megszokott társaságban, de hozzá teszem ez nem azért van, mert agyilag visszamaradott, viselkedni nem tudó egyed vagyok:)
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!