Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nincs barátom, pedig vágyom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs barátom, pedig vágyom rá. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és először 14 évesen volt egy 7 hónapos kapcsolatom, a szakítás utáni első hónapokban nagyon magam alatt voltam aztán csak simán jól éreztem magam, de nem volt eközben semmi senkivel. Viszont most már nagyon hiányzik maga az érzés, hogy valaki szeret és persze az ezzel járó dolgok:) Járok szórakozni és minden hétvégén kimozdulok, de igazából ismerkedni sincs lehetőségem mert nem érdeklek egy fiút sem. Emiatt elég önbizalom hiányos is vagyok és nem is tartom magam szépnek, de akkor is vágyom arra, hogy rosszabb napjaimon valakihez odabújhassak, hogy hiányozzak valakinek, stb..:))

2013. okt. 3. 21:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Tuti hogy valakinek tetszel,csak félnek odamenni hozzád.
2013. okt. 3. 21:29
 2/13 anonim ***** válasza:
Itt a neten leszek a fiúd :)
2013. okt. 3. 21:30
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha van kedved ismerkedni akor írj :) 18/f
2013. okt. 3. 21:44
 4/13 anonim ***** válasza:

hova valósi vagy? esetleg ismerkedhetnénk...

18/F

2013. okt. 3. 22:17
 5/13 A kérdező kommentje:
Pest mellett lakom, de ez a netes ismerkedes nem nagyon vonz fiúk :)
2013. okt. 3. 22:23
 6/13 anonim ***** válasza:
Küldjél képet.
2013. okt. 4. 13:56
 7/13 anonim ***** válasza:
írjál :D
2013. okt. 4. 14:04
 8/13 A kérdező kommentje:
Azt remeltem, hogy valaki hasonlo helyzetben levovel hoz ossze a sors, akivel esetleg elbeszelgethetnek, nem netes tarskereses celjaval irtam ezt ide fiuk :*
2013. okt. 4. 15:43
 9/13 Terminator888 válasza:

Olyan lánnyal/ nővel még nem találkoztam, aki ne tudott volna felszedni egy pasit, ha igazán akarta.

Persze ehhez kell egy adag nőies megjelenés/ szemlélet.

Értek ez alatt öltözködést, mozgást, leülést, járást (utcán), beszédmódot, non-verbális kommunikációt, stb...

Sajna a mai identitászavaros társadalomban ezekről sokan nem tudnak, s úgy várnak eredményt. Mindezeket azonban meg lehet tanulni, ha már nem jönnek ösztönből, akkor ezt is kell tenni.

2013. okt. 4. 19:33
 10/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló, ha ezzel azt akarod mondani, hogy egy 16 éves kis csitri vagyok, aki nem tud viselkedni társaságban, illetve nem tudja hogyan kell normálisan felöltözni, akkor ki kell hogy ábrándítsalak, ugyanis, ha hiszed ha nem, tudok úgy viselkedni, mint egy civilizált ember!:) Nagyon sajnálom, ha neked csak olyan hölgy ismerőseid vannak, akik illenek a te leírásodra!:)

De ugyanakkor talán a kommunikációban igazad lehet, ugyanis nagyon nehezen oldódom nem megszokott társaságban, de hozzá teszem ez nem azért van, mert agyilag visszamaradott, viselkedni nem tudó egyed vagyok:)

Köszönöm.

2013. okt. 4. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!