Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ez hogy is van? Félek a párkapcsolattól de mégis vágyom rá? Lesz így valaha is barátom? Mit csináljak?
Esetleg el kéne menned egy önsegitő szakkörbe nem azt mondom hogy baj van veled csak nyilván valahonan jönn ez az egész.
Az is sokat segíthet ha elgondolkodsz a múlton mikor válltak a szüleid, sokat költöztetek-e....
Keresd meg az okot mért félsz a kapcsolatoktól.
Szia!
Ugyanabban cipőben járunk:)
Bár én még nem találtam rá megoldást... azt gondolom, hogy még nem botlottam bele a "nagy Ő-be" ezért van:)
Szerintem nálad is ez a helyzet...
Ismerkedj nyugodtan, majd el jön a te időd:)
A bunkó hozzá szólásokkal pedig ne foglalkozz, ezeket olyan fiúk írják akik egyáltalán nem értik meg a női gondolkodást, érzelmeket stb.
Vagy az olyanok akik le néznek minket, ezért azon a véleményen vannak, hogy "ne hogy már válogasson ez a ri.banc, akkorák az igényei hogy az nem igaz"
Tehát ne is figyelj rájuk:)
Ne feleljen meg neked bárki, csak az akit szeretsz és megbízol benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!