Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért járnak fiatal lányok idős férfiakkal?
Figyelt kérdés
Pláne, ha esetleg még pénze sincs az öregúrnak, tehát látszólag meg sem éri? És a pénzes öreg pasik meg tényleg elhiszik,hogy a csajnak ők és nem a pénzük kell, vagy teljesen mindegy is nekik, mert amíg í csaj jól teljesít az ágyban (és / vagy a konyhában...stb.) addig minden rendben?2013. okt. 3. 20:39
21/28 anonim válasza:
Párom 30 évvel idősebb nagyon jó vele:)))
22/28 anonim válasza:
A kérdésedre nem tudom a választ,de ha 20-on éves pasik gyerekesek akkor az én 25 évvel idősebb párom vajon miért szeret ennyire engem? Magához hasonló korút szeretett volna,de nem talált.Mi olyannak tudjuk elfogadni egymást amilyenek vagyunk és igazából ez az alapja a szerelmünknek.
23/28 anonim válasza:
az utolsó hozzászólóval tejesen egyet értek. Mi közöttünk 15 év a korkülönbség, és ő is korban hozzáillő nőt keresett, de nem talált. Nekünk is nagyon jó a kapcsolatunk. Plusz én azt szeretem benne, hogy ő igazi illedelmes, udvarias férfi, aki tudja, hogy mire vágyom.
24/28 anonim válasza:
MINDEN A PÉNZRŐL SZÓL, TELE VANNAK A MAI LÁNYOK HÁTSÓ SZÁNDÉKOKKAL ÉS SZÁMÍTÓAK IS :) Én 23 éves fiú vagyok, de nekem meg az érettebb nők jönnek be mert a fiatalabb lányok nullák :)
25/28 anonim válasza:
10-11 20:19-es vagyok az utolsó hozzászólótól kérdezném,hogy vannak e családalapítási terveid? Én 23 éves férfi vagyok és azért választottam a páromat mert nekem nincsenek ilyen céljaim.Ekkora korkülönbséggel nem lenne reális.
26/28 anonim válasza:
Az idősebb férfiaknak van mindenük,kocsi,jogsi,saját ház,ol keres. 14-23 éves lányok 30-50 év közötiekkel akarnak járni
27/28 anonim válasza:
Én vagyok akinek 30 évvel idősebb a párja.Igen van családalapítási cél:))
Szerintem ez nem korfüggő sok ismerősnek a párja 60-65 éves és most született gyerekük:)
28/28 anonim válasza:
A szüleim esetét venném most elő.
Anyukám egyetemre járt. Beleszeretett a fiatalos és helyes apukámba,aki egyetemi tanár volt,pocsék fizetéssel,egyszer már elvált és volt egy lánya is előző házasságából. Összesen 15 év korkülönbség, de már lassan 20 éve együtt vannak és máig boldogok. Ezt nem lehet általánosítani,van,akiknek összejön,valakiknek pedig kudarcba fullad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!