Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért járnak fiatal lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért járnak fiatal lányok idős férfiakkal?

Figyelt kérdés
Pláne, ha esetleg még pénze sincs az öregúrnak, tehát látszólag meg sem éri? És a pénzes öreg pasik meg tényleg elhiszik,hogy a csajnak ők és nem a pénzük kell, vagy teljesen mindegy is nekik, mert amíg í csaj jól teljesít az ágyban (és / vagy a konyhában...stb.) addig minden rendben?

2013. okt. 3. 20:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
73%
és mi van a mivannal?
2013. okt. 3. 20:47
 12/28 anonim ***** válasza:
50%
az örökség miatt
2013. okt. 3. 20:52
 13/28 A kérdező kommentje:
Oké, és aki megszerezte az örökséget vagy más egyéb pénzét a pasinak, az elégedetten hátradől,hogy akkor most megvan mindene, amit akart? Vagy az ilyen emberek nem is akarják,hogy szeresék őket, nem is igénylik, meg azt se, hogy ők szeressenek egy másik embert? Azért a pénz meg a pénzen vett dolgok mégsem egyenlőek egy ember szeretetével, vagy rosszul látom?
2013. okt. 3. 20:58
 14/28 anonim válasza:
82%
Szerintem azért,mert a mai 20 év körüli srácok többsége gyerekes és éretlen,viszont sok lány komolyabb érzelmi kapcsolatra vágyik,amit ők nem tudnak megadni nekik.
2013. okt. 3. 20:59
 15/28 A kérdező kommentje:
De én ismerek olyan párt is, ahol a lány komolyabb gondolkodású huszonéves, a pasi meg gyerekes 40-es. Olyankor mi vonzhatja őket egymáshoz? Mert az még világos,hogy egy kis lolita kinézetű fiatal lányban mi vonzó van egy 40-es pasi számára, de egy gyerekes 40-es pasiban mi vonzó egy komoly lány számára?
2013. okt. 3. 21:02
 16/28 anonim ***** válasza:
84%
22 éves lány vagyok. A legfiatalabb pasim is 5 évvel idősebb volt tőlem. A legidősebbel 17 év volt köztünk. Sokkal több tiszteletet kaptam tőlük, nőnek éreztem magam mellettük. És tudták, hogy mi a dolguk a szexben is. :) Nem vagyok apakomplexusos, kitűnő a kapcsolatom az apukámmal.
2013. okt. 3. 21:58
 17/28 anonim ***** válasza:
87%

Hááh!

Miért akarnék én bármit is a 20 éves kis lurkóktól? De most tényleg?! :D

Annyira vicces, amikor egyes férfiak avval takaróznak, hogy csak a pénzre mennek/megyünk.

Tény, hogy a génjeinkbe bele van kódolva, hogy azokkal a férfiakkal szimpatizáljunk, akik védelmet és biztonságot tudnak nyújtani. Ennek a mai világban az egyik oldala a pénz, és a tudás. Ez tény!

De ott van a lelki és fizikai oldala is. Ami pénzzel nem megvásárolható. Egy harminc éves férfinek már van kiállása, kiforrott erős személyisége, emellett már értéket képvisel a szemében a nőiesség, és a család.

Én most 20 éves vagyok, nekem jelenleg a 30 körüli férfiak a legszimpatikusabbak. Nem kell személyi, az utcán, vagy fényképen mutatnának férfiakat, csak ezeken a 30 körüli évjáratú egyéneken akadna meg a szemem.

Barátnőm összejött egy 15 évvel idősebb férfival, akinek már van egy gyereke. A férfi a szüleinél él, átlagos munkája van. Na ebben mi a fényűzés? Ki, mire féltékeny? Nincs diplomája, nem gazdag, sőt sörhasa van, és már túl van egy váláson.

Amíg ilyen kicsinyesek maradtok csak az idősebbek malmára hajtjátok a vizet. ;)

2013. okt. 3. 21:59
 18/28 anonim ***** válasza:
87%

A kérdező nem tudja elképzelni, hogy valakik nagy korkülönbséggel is szerethetik egymást? Ez nevetséges. Csak saját magadból indulsz ki. Ahány féle ember, annyi féle... érdeklődés.

Én például 22 éves vagyok, de családcentrikus maximálisan. Csak házasulási szándékkal jönnék valakivel össze, ergo a korosztályom... háááát kiesik.

2013. okt. 3. 23:01
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
22/F
2013. okt. 3. 23:02
 20/28 anonim ***** válasza:
87%
Tényleg nem értem miért gondolja mindenki azt,hogy egy fiatalabb lány csakis a pénz miatt lehet együtt egy idősebb férfival. Ez teljesen nevetséges! Miért ne szerethetné egymást két ember nagy korkülönbséggel is minden hátsószándék nélkül?
2013. okt. 4. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!