Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért járnak fiatal lányok idős férfiakkal?
Hááh!
Miért akarnék én bármit is a 20 éves kis lurkóktól? De most tényleg?! :D
Annyira vicces, amikor egyes férfiak avval takaróznak, hogy csak a pénzre mennek/megyünk.
Tény, hogy a génjeinkbe bele van kódolva, hogy azokkal a férfiakkal szimpatizáljunk, akik védelmet és biztonságot tudnak nyújtani. Ennek a mai világban az egyik oldala a pénz, és a tudás. Ez tény!
De ott van a lelki és fizikai oldala is. Ami pénzzel nem megvásárolható. Egy harminc éves férfinek már van kiállása, kiforrott erős személyisége, emellett már értéket képvisel a szemében a nőiesség, és a család.
Én most 20 éves vagyok, nekem jelenleg a 30 körüli férfiak a legszimpatikusabbak. Nem kell személyi, az utcán, vagy fényképen mutatnának férfiakat, csak ezeken a 30 körüli évjáratú egyéneken akadna meg a szemem.
Barátnőm összejött egy 15 évvel idősebb férfival, akinek már van egy gyereke. A férfi a szüleinél él, átlagos munkája van. Na ebben mi a fényűzés? Ki, mire féltékeny? Nincs diplomája, nem gazdag, sőt sörhasa van, és már túl van egy váláson.
Amíg ilyen kicsinyesek maradtok csak az idősebbek malmára hajtjátok a vizet. ;)
A kérdező nem tudja elképzelni, hogy valakik nagy korkülönbséggel is szerethetik egymást? Ez nevetséges. Csak saját magadból indulsz ki. Ahány féle ember, annyi féle... érdeklődés.
Én például 22 éves vagyok, de családcentrikus maximálisan. Csak házasulási szándékkal jönnék valakivel össze, ergo a korosztályom... háááát kiesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!