Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pszichomokus102 kérdése:
Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Szerintetek van olyan embernek esélye aki pajzsmirigy gondokkal küszködik és ezért alacsony, és 80kg. Jah és van hangulatingadozása és nem annyira közvetlen. És a legfontosabb hogy nem divatmániás(páva), nem cigizik, iszik és nem gazdag pali? Bármilyen válaszra nyitott vagyok. (Gyúrni is gyúrogatok de nem látszik a pajzsmirigy gondok miatt)2013. okt. 3. 16:28
1/6 anonim válasza:
Már miért ne lenne esélye? :) Én pl. ma egy hivatalban ügyet intéztem és a recepción egy igen bájos arcú, kedves nő fogadott. Nagyon izgató volt. S amikor utána felállt és bejött az irodába valami papírért, akkor láttam, hogy bár magas, igen nagy darab. Mégis isteni kisugárzása volt, kívántam komolyan (nőtlen vagyok). Szóval ahogy nőben van ilyen, férfi esetében is lehet...:)
2/6 anonim válasza:
Pajzsmirigy gond. Milyen könnyú ráfogni valamire :)
Gondolom azért kapkodod be a szarabbnál szarabb minőségű cukros, zsíros kajákat kérdező miközben elmorzsolsz néhány könnycseppet.
3/6 anonim válasza:
perzse h van esélye,de nem lehet mindent a pajzsmirígyre kenni
4/6 A kérdező kommentje:
Am férfi vok és hidd el nem tömöm magamba a zsíros cukros szarokat mert 1.Nem tehetem meg 2.Amióta tudom h ez a bajom azòta jòformán semmi ilyesmit sőt semmi mást se eszek h azért is ne hízzak
2013. okt. 3. 16:36
6/6 A kérdező kommentje:
Nem fogok mindent a pajzsmirigyre de tényleg nehezz így fogyni
2013. okt. 3. 16:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!