Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónap után (végzősök vagyunk) illik a lánynak is adni valami ajándékot, vagy csak a fiúk szoktak valami apróságot, pl. egy szál rózsa? Hogy kell?
Figyelt kérdés
lány vagyok,én is adjak neki valamit,v még korai lenne,és elég ha "hálás" vagyok neki,persze még csak csókkal hálálom meg2009. nov. 8. 14:06
1/4 anonim válasza:
Imádom az egyenlőséget xD Ajándékért egy hálás csók xD
2/4 A kérdező kommentje:
egyébként egy kis plüsskutyára gondoltam,aminek van párja,az lenne az enyém,de nem tudom h illik e a lánynak is adni valami
2009. nov. 8. 14:49
3/4 anonim válasza:
én örülnék annak, ha a barátnQm ilyesmit adna
4/4 anonim válasza:
A fiúnak sem illik adni.
Az évfordulón illik, de attól, hogy egy napja, egy hete vagy egy hónapja jártok még nem.
Az más dolog, hogy nem árt néha meglepni a párunkat egy virággal, csokival, vagy épp gumicukorral, ha azt szereti. Akár havonta többször is :)
Hozzá kell tenni, hogy ez az én véleményem. A lányok általában szeretik ünnepelni és gyártani az évfordulókat.
Nekem a kedvencem a "3 hónapja vártál meg a könvtárnál" évforduló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!