Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan 14-15 éves lány, aki járna egy 23 éves fiúval?

Figyelt kérdés
2013. okt. 2. 21:35
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

18-as teljesen mindegy, hogy ledramatizálod a csillagokat az égről vagy, hogy egy 14-15 éves lányt felnőtnek veszünk-e vagy sem.

A lényeg az, hogy ha egy 14 vagy 15 éves lány dákót akar, akkor az meg fogja azt szerezni.

Teljesen mindegy annak a lánynak, hogy 20-25 vagy 30 éves férfi húzza fel, neki csak egy farok kell és ezt pontosan tudja, hogy ez nem helyes. Tehát ezek a lányok tudatában vannak azzal amit tesznek és innentől már nem gyerekek, nem kislányok felnőtt emberek akik különbséget tudnak tenni jó és rossz között. Ők egy kicsit rosszul döntöttek, de hát ez van.

Személy és neveltetés függő vannak lányok akik 14-15 évesen kurnak össze vissza. Vannak akik 14-15 évesen összejönnek 25-30 éves facikkal. Vannak akik 18-20 évesen jönnek össze először fiúval és több 10 évig vele is maradnak monogám kapcsolatban vannak akik...pfffffffffffffffff nem folytatom....de az tuti, hogy a neveltetés és a másoknak való megfelelés sokat vet latba, hogy ilyeneket csináljanak.

2013. okt. 2. 22:35
 22/31 anonim ***** válasza:
Még mindíg #18-nál a pont :D
2013. okt. 2. 22:47
 23/31 anonim ***** válasza:
28%

21-es :D Meg se haragudj de nincs igazad :D

Amit írtál ez egy orbitális nagy baromság :D

Még akkor is ha van benne némi igazság!

Erre gondolok itt:

"A lényeg az, hogy ha egy 14 vagy 15 éves lány dákót akar, akkor az meg fogja azt szerezni.

Teljesen mindegy annak a lánynak, hogy 20-25 vagy 30 éves férfi húzza fel, neki csak egy farok kell és ezt pontosan tudja, hogy ez nem helyes. Tehát ezek a lányok tudatában vannak azzal amit tesznek és innentől már nem gyerekek, nem kislányok felnőtt emberek akik különbséget tudnak tenni jó és rossz között"

Épp ez az hogy gyerekek "Gyerek fejjel gondolkodnak"

És lehet tudatában van azzal amit tesz én nem azt mondtam hogy nincs a tudtában.. De épp azért csinálja mert gyerek..

Hidd el az ilyen kislányoknak pár év és benő a feje lágya :D

És rá jönnek hogy milyen hülyeséget is csináltak ! Mert mindig rá fognak :D

Csak erre mondani szokás "Késő Bánat" :D

Én esetemben ez nem fog elő fordulni :D mert inkább agyon verem a palit mint hogy ezt végig nézzem :D Utáljon meg a lány inkább mint hogy ezt tegye magával.. ÉN ott állok közéljük ahol tudok! És keresztbe is teszek szívesen akár mikor a csávónak :D én ezt nem tudom tétlenül nézni és nem is fogom mert fontos nekem a lány.

A lány azt mondta amikor el mondtam neki h szeretem h ő barátjaként szeret és nem akar tőlem többet mert nem jövök be nekiés nem is kellek neki nem vonzódik hozzám stb.. .Én ezt el fogadtam de ekkor már késő volt mert bele szerettem :D és mai napig is szerettem nagyon is :D Nem hagytam annyiban :D 1 éve küzdök érte :D és ezek után fogok is küzdeni.. Annak ellenére hogy 1 évvel ez előtt a csaj azt mondta hogy nem akar tőlem soha semmit ez történt:

Egyik este kisértem haza tudja hogy a csillagokat és lehoznám neki is teljesen oda vagyok érte..

meg álltunk át ölelt és meg csókolt én persze egyből viszonoztam is neki hiszen életemnél is jobban szeretem :D most először és elvileg én csak a barátja vagyok :D ez után be cibált a széna kazalba :D és le feküdtünk :D

(eközben a csávóval együtt van és állítólag szereti a csaj még mindig együtt van vele de már én sem értem hogy miért)

A csaj közölte vele a 25 évessel h le feküdt velem.. szívesen meg néztem volna csávó arcát mikor közölte vele.. De a csávó nem dobta ki mert nem lenne utána kit b@asznia utolsó alak.. Bár remélem ezek után a csaj már még sem szereti a csávót annyira hiszen annyiszor csalódott már a paliban és szenvedett miatta hogy meg számolni se tudom hányszor vigasztaltam meg a csajt.. és mondtam neki 1000x dobja ki és legyen velem hiszen én tényleg szeretem. De nem mert ő szereti .. én ezt már nem hiszem hogy annyira szeretné hiszen akkor nem csalta volna meg velem.. mert alapból meg mondta hogy ő soha nem feküdne le velem mert szereti a palit és nem is vonzódik hozzám (ezt még régebben mondta) .. Még is meg történt :D

És eddig nem adtam fel ez után már nem fogom akkor is az enyém lesz ha bele pusztulok is :D

2013. okt. 2. 22:57
 24/31 anonim ***** válasza:
#18-ast adom, 20-asról azt gondolom hogy egy huszonéves aki szintén dugogatna egy kislányt.
2013. okt. 3. 02:21
 25/31 anonim válasza:
100%

#23as kicsit álszent vagy, nem gondolod?

14 éves lánnyal lefeküdni nem azért gáz, mert x év van közöttük, hanem mert - mint Te mondtad - GYEREK és nem tud komolyan gondolkodni... Erre Te megfekteted, hát gratulálok... Akkor mégse az a gond, hogy 14 éves létére egy idősebb palival feküdt össze, hanem az hogy nem veled.

Kérem szépen, ez a gondolkodásmód jellemző a magyarok egy részére: minden rossz, ami nem velük történik, minden jó/elfogadható ami nekik is jó.

2013. okt. 3. 08:35
 26/31 anonim ***** válasza:

DE te még is mekkora idióta állat vagy? én 18 éves vagyok és nem husszon ennyi mennyi a lány 15 éves 3 év van köztünk ...

és nem 8-9-10 én hanem 3!!!

Én miért lennék álszent ? mikor nem hajtok rá.. nálam jóval fiatalabbakra!!!

Ez kb olyan mint ha én 18 éves létemre 8-9 éves kislányokat zaklatnák ha érted a hasonlatot bár nem, hiszem hogy ha huszon éves fejjel kedesz ki KISLÁNYOKKAL!

Mert akkor már alapból nem vagy normális mert az ilyen emberek nem azok!

2013. okt. 3. 18:10
 27/31 anonim ***** válasza:
PEDOMACII
2013. okt. 12. 21:14
 28/31 anonim ***** válasza:

nem bűncselekmény ha mind a 2 fél benne van.

én 15 vagyok van 23 éves barátom (de csak barátilag) :) egyik legjobb barátom.

és amúgy hát nem járnék vele, (vagyis ha fiatalabb lenne lehet) de túl idős. talán később ha úgy lenne. később már annyira nem számít. pl ha te vagy 17 ő meg 25

:)

2013. okt. 29. 19:48
 29/31 anonim ***** válasza:
biztos hogy nem 14L
2013. okt. 30. 20:39
 30/31 wiwastarr_ ***** válasza:

álmodjék a nyomor , pedofil kiscsíra

14/L

2013. okt. 30. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!