Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lány járhat 23 éves fiúval?
Figyelt kérdés
párszor találkoztunk és ő szerinte összeillenénk de én szerintem még fiatal vagyok hozzá bár mindjárt az volt legelejébe a kérdése hogy szűz vagyok-e még szerintem csak le akar fektetni vagy mit gondoltok??2013. szept. 2. 15:49
3/12 ASOT válasza:
Most még fiatal vagy hozzá. 18 évesen már szó-szó..
20 felett meg már megint más.
4/12 pi.nóra válasza:
Nem gondolod, hogy egy kicsit...nem is tudom...ÖREG hozzád?
5/12 anonim válasza:
csak a farka illene a puncidba úgy illenétek össze:D felejtsd is el, átlátszó és szánalmas
6/12 anonim válasza:
Szia.En 25 vagyok.Es udvarolok egy 16 évesnek.Az ilyen kommenteket hagy figyelmen kívül:nem járhat.Ez nem igaz.
En mar régen beszélgetek vele,és eszem ágában nem volt az,hogy meg kérdezzem,hogy szűz-e?valószínűleg csak szexet akar....De ez csak az én tippem!
7/12 anonim válasza:
még ha komolyan is gondolná, sem lenne jó ötlet összejönni vele. túl fiatal vagy, még sokat fogsz változni és teljesen más igényeitek vannak. teljesen más az életritmusotok is. te még iskolába jársz, ő már valószínűleg dolgozik. ami neked probléma lehet, neki nem az és fordítva.
8/12 anonim válasza:
Inkább a 6-os válaszoló válaszát hagyd figyelmen kívül, ugyanis nem vall túl érett normális emberre az ha 25 évesen egy 16 éves kell neki.
Mint aki visszamaradott kissé. Már bocs.
10/12 anonim válasza:
Ez után a mondata után nekem nem lenen kérdéses,hogy mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!