Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16 éves lány járhat 23 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves lány járhat 23 éves fiúval?

Figyelt kérdés
párszor találkoztunk és ő szerinte összeillenénk de én szerintem még fiatal vagyok hozzá bár mindjárt az volt legelejébe a kérdése hogy szűz vagyok-e még szerintem csak le akar fektetni vagy mit gondoltok??
2013. szept. 2. 15:49
1 2
 11/12 piriiiiii ***** válasza:

Járhat, azzal jársz, akivel szeretnél, pontosabban azért van a szüleidnek is beleszólása, de szerintem már nem sok. Ellenben speciel ebben a helyzetben hagyd a fenébe szerintem, ha tényleg az érdekelte legelőször, hogy ártatlan vagy-e.

Én úgy vagyok ezzel, hogy letojom a kort. Csupán gy idióta szám, ami megint csak segíti az embert csodás előítéletei meghozásában.

2013. szept. 2. 16:04
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem volt 23 évesen 16 éves barátnőm, de ismertem már régóta(majdnem 2 éve), próbáltuk kerülgetni egymást elég sokáig, aztán csak összegabalyodtunk. Emellett vártam, amíg szerette volna, és együtt is voltunk elég sokáig (több, mint két évig) Szerintem minden hozzáállás kérdése, lehet, hogy csak le akar fektetni, de nem biztos. Viszont ha Te öregnek érzed magad hozzá, akkor ne kezdj vele.

Egyébként egy nagyon jó szűrő: Ha szimpatikus, mondd el neki, hogy Te még nem érzed magad érettnek a szexre, és biztos, hogy nem akarod még sokáig elveszíteni, ezt el kell fogadnia, ha bármit is akar tőled. (aztán van aki azt gondolja, hogy majd ő levesz a lábadról).

Amíg nem csinálsz olyat, amit megbánnál, nem veszíthetsz vele.

Persze, a nagy átlag az, hogy nem illetek össze, de vannak kivételek. Hogy ti azok vagytok-e, nem tudom, ezt nektek kell tudni.

2013. szept. 2. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!