Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány 18 éves fiúval?
Figyelt kérdés
Szerintetek nagy különbség? egy most 9-es lány egy végzős fiúval aki lassan 18 lesz?2013. szept. 2. 20:18
3/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm :) ment a zöldpacsi
2013. szept. 2. 20:21
4/10 anonim válasza:
szerintem semmi gond, egyik ismerősöm (srác) 19 éves, sulit már kivégezte, a barátnője most ment 10-edikbe.... persze lehetnek gondok majd a lánnyal mert fiatal, deee attól függ a srác is majd hogy kezeli... manapság ez a normál, nem kell megijedni
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :) Én is úgy gondolom, hogy belefér, csak párszor hallottam már azért ilyeneket és nem mindenki gondolta így..:D
2013. szept. 2. 20:30
7/10 anonim válasza:
Én 3 éve pont így voltam... :)
8/10 anonim válasza:
belefér. 18 évesen még senki se felnőtt. én is kis hülye voltam. igen. még. én. is. haha. hahahhhhahaha.:::DDD:D: most már nem vagyok az.
21/F
na de tényleg belefér. pont tegnap beszéltem egy lány ismerősömmel, akit 15 éves korában ismertem meg, és akkor is kb olyan volt, mint most, pedig már 18. szóval ez igaz minden fiura és lányra a világon.
9/10 anonim válasza:
3 év korkülönbség van köztünk is a szerelmemmel. voltak nehezebb időszakok de hihetetlenül boldogok és szerelmesek vagyunk. több mint két és fél éve vagyunk együtt egyébként :) sok sikert nektek
10/10 anonim válasza:
Szerintem sem sok. Barátom és köztem 5 év van. Én akkor voltam 14 és ő 19. Most volt a 6. évfordulónk és nagyon szerelmesek vagyunk még mindig! :) (pedig anyám vagy 3 évig állandóan mondta a magáét :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!