Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan 14-15 éves lány, aki járna egy 23 éves fiúval?

Figyelt kérdés
2013. okt. 2. 21:35
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Miért?!
2013. okt. 2. 21:41
 12/31 anonim ***** válasza:

Vicc vagy bátyja , 20 éves létemre se kezdenék 18 év alattival.. De hát mindenkinek más az értelmi szintje..

20F

2013. okt. 2. 21:41
 13/31 anonim ***** válasza:

Kedves 9-es!

Én természetesen verbális kommunikációval kerülök közelebb az emberekhez és olyan gondolkodásmódja, életszemlélete és fogalmazása volt az imént említett lányoknak, hogy lestem, mert a 18 éveseknél jóval érettebbeknek tűntek.

Csak utána néztem, mikor megmondták a korukat.

2013. okt. 2. 21:43
 14/31 anonim ***** válasza:

Rengetegen nincsenek tisztában a pedofil szó jelentésével.

Pl Indiában ahol a soron állnak a 6-7 éves gyerekek és jön a 45-50-60-70 éves faci elvinni őket 1 körre az pedofilia.

Ez még közép és dél amerikában is mindennapos.

Na, de Pedro Padre azért téged is izgat a nem bejáratott fiatal pina mi?

2013. okt. 2. 21:45
 15/31 anonim ***** válasza:
12%
Hülyék vagytok. Ez nem pedofília, hanem efebofília. Aki nem ismeri a szavak jelentését, az NE használja őket.
2013. okt. 2. 21:47
 16/31 anonim ***** válasza:

Én sem azt mondom, hogy ezt támogatom, hanem arról beszélek, hogy mennyire különbözőek az emberek.

Természetesen nem úgy mentem oda senkihez, hogy "Szia! 14 éves vagy?" Ugyanúgy közeledtem, mint a 20 évesekhez, aztán később koppant, mikor kiderült.

Nem támogatom, mert ez már tényleg nagyon nagy korkülönbség, de fogtam ki olyan lányokat, akiknek az értelmiségi szintje simán megüti a mércét.

2013. okt. 2. 21:47
 17/31 anonim ***** válasza:
Nope.
2013. okt. 2. 22:06
 18/31 anonim ***** válasza:
80%

FIGYELEM!!! Mert elegem van ebből a k.u.r.v.a világból..

Az ilyen embereknek élni sem szabadna! Én szívem szerint mindnek adnék 1 szép ólom golyót a homlokába :D Mert az ilyen azt érdemli..

Gondolkodj Józan paraszti ésszel!

És itt nem "értelmi" és "kinézetről" van szó!! mert ez mind elhanyagolható ebben a témában!

Aki huszon évesen ki kezd egy 14-15 éves KISLÁNNYAL!!!! Mert az akkor is kislány!!! Hiába nézki 20 évesnek és hiába azonos az értelmi szintje egy 20 évessel!! Az még attól kis lány marad!!!! A Kor-on SEMMI sem változtat.

És igen Ez nem pedofília Ez igaz! De ez csak papíron van így..

Ez betegség.. Agyilag az ilyen emberek nem 100-asok..

És annyira szerencsétlenek szegények hogy saját kor osztályukba nem tudnak érvényesülni és a kis tizen éves semmit nem tudó befolyásolható kislányokat szédítik..! mert azokat tudják befolyásolni!

És Ez sajnos az én esetemben sincs másként Hiszen akit az életemnél is jobban szeretek mert SZERETEM! egy 15 éves lány egy 25 éves pasival van együtt Aki csak "Dugásra" használja szegényt :/ de ezt ő nem lássa.

Amikor meg tudtam hogy le feküdt a kislánnyal jól meg püföltem a csávót mert meg érdemelte.. két nap előzetes fogda de meg érte :D Ilyeneket irtani kellene a világból. :D És igen a lány is hibás de a "Férfi" a hibás hogy ki kezd kislánnyal. Férfi miket is beszélek én :) Az ilyen embert én ember számba nem veszem és annyit ér hogy szemközt köpöm. Mert Ne mondja nekem senki hogy ez egészséges vonzalom! Mert ez nem az.

Ezek az emberek nem érnek annál többet mint hogy meg vettem őket.

Sajnálatos dolog hogy ez a világban már egyre gyakrabb

És én kevés vagyok "Egyedül" Normális gondolkodású ember! Hogy mindenkit el tegyek láb alól :D

Te Meg kedves kérdező "Földet rád"

Mert többet nem érdemelsz! De én még a temetésedre sem pazarolnám a pénzt :D Gratulálok hozzá hogy te is egy Normálatlan vagy! Üdv! amúgy én 18 / F vagyok.

2013. okt. 2. 22:19
 19/31 anonim ***** válasza:

Mintha magamat hallanám :D

2013. okt. 2. 22:25
 20/31 anonim ***** válasza:
19-es akkor Végre ezzel nem csak én vagyok így :D
2013. okt. 2. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!