Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Eleg rosszul erzem magam emiatt! 16f
Nagyjabol egy eve tetszik egy osztalytarsam es mostanra ez azt hiszem mar komolyabb is mint sima 'tetszes'. Mindig is ugy viselkedett velem, hogy ereztem, hogy nem sok eselyem van nala. De ez csak gyult es gyult bennem. Szoval elhivtam randira (mivel utobbi idoben meg elkezdett ugy viselkedni, olyanokat csinalni amitol azt hittem, hogy...) . Akkor mrg nem tudtam, o pedig nem mondta (mert azt hitte tudom), hogy van baratja. Kerdeztem, hogy mit gondol. Azt mondta kevesebbet erez mint en, mert mast szeret ugy (kedvesen eloadott csak barat szoveg?). Mondta, hogy fajna neki, ha nem beszelnek vele, de en mondtam, hogy nekem igy nem fog menni. Azota nagyjabol egy szot se beszeltunk (2 hete kb). Azt mondta, nagyon jo baratja vagyok de igazabol azota nem jott oda hozzam soha, hogy beszelgessunk vagy valami (mert nagy nehezen raboktem, hogy jo legyunk joban). De vegul mint irtam, o is levegonek nez (legalabbis latszolag) engem, es en is ot. Nagyon szeretem es nagyon faj latnom minden nap ot.. Szoval eleg rosszul erzem magam azota es nem nagyon akar mulni ez a rosszkedv. Felejtsem el? Vagy mit jelentett amiket mondott?
(Bocsanat az ekezetek miatt!)
"Bocsanat az ekezetek miatt!"
Na jó, most az egyszer...
amúgy előbb kellett volna kiderítened, hogy van-e valakije. Lehet úgy bele se szerettél volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!