Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem bele halok a fájdalo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem bele halok a fájdalomba! Soha sem éreztem magam ennyire rosszul?

Figyelt kérdés

Nem akarok senkit bántani, főleg nem azt a férfit akiről szó van. Hisz én tehetek arról hogy ilyen helyzetbe hoztam magam.

Bele szerettem egy tőlem idősebb férfibe, nem tudom mi tévő legyek, legszívesebben véget vetnék az egész kapcsolatnak de úgy érzem szerelmes vagyok belé.

Sokat sírok miatta és az egész kapcsolat egy szenvedés.

Pillanatnyi jóval, azoknak a pillanatoknak élek amikor, vele vagyok, amikor szépeket mond, amikor megölel meg puszil, amikor megdicsér, amikor megnevetett de van amikor lefekszünk, és tudom hogy nem kellene, nem kellene egy tárgynak lennem, egy lábtörlőnek lenni.

Meg vagyok neki, aztán vége, azaz elbúcsúzunk egymástól.

Ilyenkor jön nekem a fájdalom, az üresség, azt érzem kihasználtak pedig nem, mert én tehetek arról hogy elhiszem minden szavát, és lefekszem vele.

Úgy érzem direkt szadizom magam vele kapcsolatban, pedig az eszem az tudja hogy nem szabad lenne, abba kellene hagynom, de ott van a szív szava az hogy ez így nagyon jó, ezzel a férfival én együtt leszek komoly kapcsolatban.Nem lesz nőcsábász és megváltozik.

De ez csak egy álom.

Bár hogy cselekszem az fáj, ha vele vagyok az jó, de ha külön akkor fáj, ha véget vetek ennek az szintén fáj.

Egy kapcsolatban boldog szeretnék lenni.

Sokszor beszéltem neki erről, és azt mondja hogy nem szívat és nem áltat, nincsenek más nők, de én nem tudom hogy elhiggyem-e.Nem akarom őt ezzel idegesíteni, nem akarok hisztis lenni, és nem akarom ezzel elveszíteni hogy állandóan a kapcsolatot említem neki, mármint én ki szoktam emelni hogy biztos csak arra kellek neki, ami butaság a részemről tudom.

Szóval tőletek szeretnék tanácsot, hogy mit cselekedjek, hogyan adjam a tudtára hogy szeretném érezni hogy komolyan gondolja velem.

2013. szept. 20. 11:16
 1/10 anonim ***** válasza:
80%

lelkis érzékeny lánynak tűnsz.

sőt nem vagy buta sem, értelmesek a soraid.

Akkor mégis mi a fenéért mentél bele egy szexkapcsolatba?!!!

tudhattad volna hogy ez csak szexről szól, nem érzelmekről!

Tanulj belőle! szüntesd be ezt az egészet, töröld a pasit az életedből, és végre érzelmi kapcsolatot keress!

2013. szept. 20. 11:26
 2/10 anonim ***** válasza:
73%

Átérzem a fájdalmadat ...!

Én is voltam hasonló helyzetben ...!

Azt tudom tanácsolni, hogy szakítsd meg vele ezt a viszonyt, ha te többet érzel ...és ne legyél egy tárgy, amit kedvére használ!

Ha nem akar veled komoly kapcsolatot, csak szexet, gondolhatod, mire megy ki a a játék! :/

Így is úgy is te húzod a rövidebbet!

Fájni fog elfelejteni, de az még jobban, ha ilyen pasasra pocsékolod az idődet!

Lesz ettől még jobb is! ;)

2013. szept. 20. 11:28
 3/10 Pain for Pleasure ***** válasza:
74%

Hallgass az eszedre, akármilyen nehéz is. Tiszta fejjel kell gondolkodnod, mert ebből nem fogsz jól kikerülni. Dobd ki a pasast és legközelebb olyannak adj esélyt, aki megbecsül téged.

Nem fog megváltozni és ezt te is tudod, ha folytatod, csak magadnak okozol fájdalmat.

2013. szept. 20. 11:29
 4/10 anonim ***** válasza:
72%

Hiába kérsz tanácsot, és mi hiába adunk, azt nem fogod megfogadni, hanem bólogatsz, vagy nem, és éled tovább a magad mazochista életét.

Ha lábtörlőnek érzed magad, annak oka van, és a leírtak alapján te szereted ezt a szenvedést, ezért nem lépsz ki ebből az egyoldalú dologból.

A férfi pedig (a leírtak alapján) megsimogatja a buksid, és röhög a markába, hogy igaz, hogy van egy picsogós lányka, aki állandóan nyúzza a féltékenykedésével, de legalább mindig rendelkezésre áll, és fiatal, szóval ennyit kibír ezért. L'oreál, mert megérdemlem? Szerintem.

2013. szept. 20. 11:34
 5/10 anonim ***** válasza:
70%

szerelem, szerelem / átkozott, gyötrelem

Ha úgy érzed, az ő részéről ez csak egy szexkapcsolat, akkor az úgy is van. Abba kell hagyni.

2013. szept. 20. 11:34
 6/10 anonim ***** válasza:
72%
Nem értem. Ti titokban találkoztok?Nem vállaljátok fel a kapcsolatot?Mert ha nem, akkor itt az ideje. Ha részéről nincs mit takargatni akkor gyerünk megmutatni másoknak.Ha nem megy bele akkor kopp...
2013. szept. 20. 11:38
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem tudom, erőt kell gyűjtenem. fejben el kell döntenem hogy nem akarom ezt, és el kell határoznom hogy nincs az a szép szó, amiért én ugrok.

Ha talán enyhítem a fájdalmam azzal hogy még is találkozom vele, de teljesen meg makacsolom magam hogy nincs z az érintés sem szóval, sem tettel amiért lefekszem vele, akkor talán könnyebb volna.

Csak lépni kellene.

Szerintetek ezt meg tudom tenni?? Eldöntöm fejben hogy nem működik, ha picit is fáj, akkor eshet szó találkozásról és ott nem fekszem le vele nyilván.

Ti is adtatok most nekem energiát erőt, hogy könnyebb legyen.

Elsírom magam néha, soraim között, de ez csak erősebbé tesz.Meg próbálok még ma picit kimozdulni, valami elterelő hadművelettel. :)

2013. szept. 20. 11:41
 8/10 anonim ***** válasza:
72%
Minek okozol magadnak szándékosan fájdalmat?
2013. szept. 20. 11:45
 9/10 anonim ***** válasza:
72%

Elsősorban csak a szexre kellhetsz neki már bocsánat. Hiába mondja, hogy nem abból, amit leírsz teljesen ez jön le. Sajnos sok "férfi" kedvességet mondanak, ajándékot vesznek, figyelmesnek tettetik magukat egy kis szex miatt. És ez kihasználás, amiről ő igenis tehet! Nem jó megoldás, ha néha-néha találkozgattok. Ilyeneket már én is próbáltam, de reménytelen. Meg kell szakítani a kapcsolatot úgy ahogy van. Megmondod neki, hogy találsz magadnak figyelmesebb és értékesebb férfit, aki komolyabban gondolja majd veled nem kell ezt elviseled.

Még egy intimebb kérdés. Előfordult, hogy erőszakos volt veled?

2013. szept. 20. 12:22
 10/10 anonim ***** válasza:

"Sokat sírok miatta és az egész kapcsolat egy szenvedés. "

Látod,ebből tudod, hogy nem szerelem!

Ne találkozz vele,csak ha bizonyít neked tettel és szóval is....Egyébként találj mást!

2013. szept. 20. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!