Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan álljak bosszút az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan álljak bosszút az EX-pasimon?

Figyelt kérdés

Tudom hogy kicsi a farka mivel együtt voltunk, terjesszem el?

azt is tudom hogy 3 évig szerelmes volt a legjobb barátjába aki PASI. eléggé gázos szitu.

de most dobott mert hogy én hiszizem amikor ő picsog mindenért. most akkor mivan? mit akar? hogy ne hisztizzek ha picsog? egy óráig benn rohad a fürdőbe, mit picsog?

hogy álljak bosszút rajta? mert azt akarom hogy szenvedjen!

18L

2013. okt. 1. 23:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Szerintem a pasi már egy életre bosszút állt rajtad, mert hogy nem kellesz neki. Szerintem kislány eléggé cudarul egyszerű módón bánt el a sors veled:DD
2013. okt. 1. 23:38
 22/25 anonim ***** válasza:
10 Szerintem egy pasi helyébe inkább egy lakatlan sziget-mint te.Már megbocsáss, de te a nők szégyene vagy.Ezt viszont nőként mondom neked.
2013. okt. 1. 23:41
 23/25 anonim ***** válasza:
Szerencsés a srác-hogy megszabadult tőled.
2013. okt. 1. 23:42
 24/25 anonim ***** válasza:
Frusztrált kövér kvrva vagy.
2013. okt. 2. 01:48
 25/25 anonim ***** válasza:
Kérdező!Akarsz egy 20cm-est leszopni,hogy észhez térj!
2013. okt. 2. 06:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!