Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan állnátok bosszút a helyemben?
Bosszú?
Szóval tudod, hogy rossz a kapcsolat, van gyereketek, de ahelyett, hogy tennél valamit az ügy érdekében, inkább gyerekes bosszút forralsz?
Inkább gondolkodj el, hogy mi az amivel jobbá tehetnéd a kapcsolatodat, hogy ne kelljen más nőket keresnie.
Vagy ha menthetetlen hagyd el.
De ez nagyon hülye gondolkodásra vall.
A házasság megmentéséhez nem csak én kellek,de hiába válnánk el anyagilag csődbe vitt. 20 évig törleszthetünk mire kifizetjük a hiteleket és eladni se lehet a házat.
Igen, elég rossz döntés volt hozzá menni 10 év után,de nem tudtam,hogy a gyerek,akit ő akart annyira ennyire negatívan fogja befolyásolni a kapcsolatunkat.
akármilyen rossz a helyzet, a bosszú nem old meg semmit
szerintem csak rontana a helyzeten
az én pasim szexpartnerkeresőn van de ő mindent kimagyarázott és még én voltam a paraszt meg minden hogy meggyanusítottam....nem tom mit kéne tenned.
én még vele vagyok....de már nem bízom benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!