Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bosszút állni egy csajon?
Az a csaj számtalanszor megalázott, átvert, szemetkedett velem.
Egyre inkabb bennem van a vagy a bosszú miatt, azt akarom hogy szenvedjen ahogyan én, érezze milyen megalázva lenni stb.
Ez az egész bosszú olysmi mint Ezelnél a sorozatban.
Amúgy max olyankor csökken a bosszú iránti vágyam, amikor van barátnőnek való. Akkor az lefoglal rendesen, és nem foglalkozom mással.
Egyébként most is van 2 de abból a bejovosebb kilove most mar, és egyre jobban tervezem a bosszút azon a 3. csajon. Egyébként az régebben volt az életemben de annyira meg senki nem alazott meg, nem vert át mint az.
Ne haragudj, de gondolom volt rá oka, ha azt olvasom, hogy most is van 2 csaj a láthatáron.
A másik dolog, az egy dolog, hogy megaláznak, átvernek, szemétkednek veled. De az már a te hibád, ha számtalanszor.
Gondolom a farkad után mentél. Megesik, ha hagyod, hogy hülyét csináljanak magadból.
Nem bosszút kéne esküdnöd, hanem a szerzett negatív tapasztalatokat arra használni, hogy megelőzd a hasonló eseteket. Nem gondolod?
Egyáltalán nem mentem a farkam után. Az a nő maga volt az ördög, az onbizalmamat is valahonnan a minuszrol kellett felépíteni.
Ráadásul miatta megfertőzött a rossz is, ezt pedig a kedves, őszinte kissé naiv lányok nem szeretik. Ilyen értékes lányokat marok el magamtól. Az lehet hogy tapasztaltabb lettem, de ez fabatkat sem ér, ha olyan csajokat dobok el magamtól akikre leginkabb vagyom
Off: "A normális, értékes lányok is a rosszfiúkat szeretik."
na ne szórakozzunk már! igen elismerem van benne valami, de vannak kivételek.. nagy általánosságban igaz csak
On: Lehet, hogy magadban kellene keresni a hibát, és ha úgy gondolod, hogy nem tettél semmi "rosszat", akkor keresd a másikban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!