Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bosszút állni egy csajon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bosszút állni egy csajon?

Figyelt kérdés

Az a csaj számtalanszor megalázott, átvert, szemetkedett velem.

Egyre inkabb bennem van a vagy a bosszú miatt, azt akarom hogy szenvedjen ahogyan én, érezze milyen megalázva lenni stb.

Ez az egész bosszú olysmi mint Ezelnél a sorozatban.

Amúgy max olyankor csökken a bosszú iránti vágyam, amikor van barátnőnek való. Akkor az lefoglal rendesen, és nem foglalkozom mással.

Egyébként most is van 2 de abból a bejovosebb kilove most mar, és egyre jobban tervezem a bosszút azon a 3. csajon. Egyébként az régebben volt az életemben de annyira meg senki nem alazott meg, nem vert át mint az.

2013. júl. 11. 07:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%

Ne haragudj, de gondolom volt rá oka, ha azt olvasom, hogy most is van 2 csaj a láthatáron.

A másik dolog, az egy dolog, hogy megaláznak, átvernek, szemétkednek veled. De az már a te hibád, ha számtalanszor.

Gondolom a farkad után mentél. Megesik, ha hagyod, hogy hülyét csináljanak magadból.

Nem bosszút kéne esküdnöd, hanem a szerzett negatív tapasztalatokat arra használni, hogy megelőzd a hasonló eseteket. Nem gondolod?

2013. júl. 11. 07:30
 2/11 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem mentem a farkam után. Az a nő maga volt az ördög, az onbizalmamat is valahonnan a minuszrol kellett felépíteni.

Ráadásul miatta megfertőzött a rossz is, ezt pedig a kedves, őszinte kissé naiv lányok nem szeretik. Ilyen értékes lányokat marok el magamtól. Az lehet hogy tapasztaltabb lettem, de ez fabatkat sem ér, ha olyan csajokat dobok el magamtól akikre leginkabb vagyom

2013. júl. 11. 07:43
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A normális, értékes lányok is a rosszfiúkat szeretik. Ha nekik nem kellesz, az azért van, mert külsőre nem tetszel nekik. Egyébként ez a csaj is amiatt hülyített sztem.
2013. júl. 11. 08:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne légy barom, ne lökj el magadtól olyan lányokat akikre magad is vágysz! És legfőképp ne büntess más lányokat egy hülye miatt!
2013. júl. 11. 08:41
 5/11 A kérdező kommentje:
Pont inkabb külsőre jovokbe szinte mindenkinek....
2013. júl. 11. 08:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Velem is ez van csak én vagyok a lány. Sőt ő még a mai napig csinálja több mint egy éve.. de nem állok bosszút az a legrosszabb neki ha nem foglalkozok vele attól lesz a legidegesebb, na meg ha másik pasival lát majd fel robban. Én nem pazarolnék rá se időt se energiát a helyedben, inkább foglalkozz azzal a másik lánnyal és ne marj el ez miatt magad mellől senkit.
2013. júl. 11. 09:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha külsőre bejönnél nekik, nem utasítanának el. A normális lányok válogatnak a legjobban, mert mindenkinek ők kellenek, így simán megtehetik.
2013. júl. 11. 11:09
 8/11 Emberek ***** válasza:

Off: "A normális, értékes lányok is a rosszfiúkat szeretik."

na ne szórakozzunk már! igen elismerem van benne valami, de vannak kivételek.. nagy általánosságban igaz csak

On: Lehet, hogy magadban kellene keresni a hibát, és ha úgy gondolod, hogy nem tettél semmi "rosszat", akkor keresd a másikban

2013. júl. 11. 11:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Ismerős érzés. Engem egy csaj úgy vert át, hogy fogadásból randizott velem, még smároltunk is, erre utána lehordott mindenféle ronda, kis senki alaknak meg, hogy felejtsem el egy életre és még azt is bevallotta, hogy ő egy ilyen kegyetlen lány, aki szeret szórakozni a fiúkkal. Na az ilyen tényleg megérdemelné, hogy valaki jól elintézze.
2013. júl. 11. 23:14
 10/11 Hanariko ***** válasza:
nem olvastam végig minden kommentet, de annak örültem, mikor azt olvastam hogy így elmarod magad mellől a szerény, aranyos, vagyis normális lányok. félre értés ne essék, nem kárörvendek, hanem örülök hogy ezt látod, hogy ez ide vezet. hagyd ezt az egész bosszút, és minden energiáddal koncentrálj ezekre a normálisokra. majd visszaadja neki az élet, amit okozott.
2013. júl. 13. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!