Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy állnátok bosszút?

Figyelt kérdés
Meg akarom leckéztetni a volt pasimat és higgyétek el megérdemli. De nem úgy akarom hogy más fiúval lásson mert nem akarok rajta kívül mást. Ötletek?
2013. márc. 10. 10:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Attól függ mit tett veled.
2013. márc. 10. 10:51
 2/19 anonim ***** válasza:

Lehet megvan rá az okod, hogy bosszút állj. De teljesen felesleges.. hidd el. Az jobban fog neki fájni ha látja, hogy sz*rsz az egészre. Ez még lehet vérszemet adna neki, hogy te még mindig érdekled őt.:D

17f

2013. márc. 10. 10:51
 3/19 A kérdező kommentje:
Szakított velem de nem tudom hogy miért rá 2 napra láttam más lánnyal kézen fogva és csókolóztak de még így is azt állítja hogy szeret de nem tudja mit csináljon. Hogy lehet ezt kezelni? Nagyon szeretem és nem bírom ki nélküle :(
2013. márc. 10. 10:54
 4/19 Baccardi01 ***** válasza:
Szerintem a bosszú nem megoldás. :/
 5/19 anonim ***** válasza:
Tudni kellene az egész sztorit, a körülmémyeit stb...,mert gondolom, hogy egy sztereotíp bosszú nem okozna olyan kéjes érzést, mint egy igazi odabaszós, amikor agonizál. :D
 6/19 anonim ***** válasza:
sztoritól függetlenül, sehogy sem, lényegtelen mit tett, nem állnék bosszút
2013. márc. 10. 10:56
 7/19 A kérdező kommentje:
Akkor mit tegyek? Vissza akarom kapni
2013. márc. 10. 10:57
 8/19 anonim ***** válasza:
Minek? Mikor mást csókolgat? Gondolod ha szeretne, akkor ilyet csinálna?
2013. márc. 10. 10:58
 9/19 anonim ***** válasza:

Ha vissza akarod kapni, akkor miért akarsz bosszút állni?!

Lehet ettől még jobban megutálna.. Szerintem egyszerűen hagyd a francba őt, ha szeret keresni fog téged.

17f

2013. márc. 10. 10:59
 10/19 A kérdező kommentje:
Remélem igazad lesz és tényleg keresni fog
2013. márc. 10. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!