Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek ilyen? Hogyan álltatok/állnátok helyt az helyemben?
Tavasszal lesz 2 éve hogy együtt vagyunk a párommal, előttem ért véget úgy 3 hónappal egy 7 éves kapcsolata. Tudom, hogy azóta már belém szeretett, látom rajta.
Szóval. Az exe nem tudja túl tenni magát, néhány havonta felkeresi, telefonálgatások voltak, azóta lett egy számcsere, de megtudta azt is. Aztán ezen a közösségi portálon nem voltak ismerősök, állandóan bejelölte, aztán pár havonta vissza is jelölte őt a barátom állandóan, mert hogy hogyan viselkedik (mindig a hiányzol, gyere vissza hozzám résznél lyukadtak ki néhány óra, 1-2 nap beszélgetés után) Most megint ugyan ez a helyzet. Azt mondja barátom, azért, hogy végre megnyugodjak, hogy ne vitázzunk ezen állandóan, és ne robbanjak fel akárhányszor a téma az ex(ez általában ilyenkor szokott lenni.)
A barátom nagyon becsületes és lelkiismeretes, nem tud huzamosabb ideig haragudni senkire sem, idővel mindig megbocsát. Úgy gondolom most is ez a helyzet. Még is rossz, hogy újra képben van az a nő.
Ha a tényeket nézzük, akkor egyelőre pont az ellenkezőjét csinálja annak, amit mond.
Én férfiból vagyok, és nem csinálnék ilyet, mert logikátlan, de hogy neked nőként mit kéne csinálni...
Mindenesetre figyelj oda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!