Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy álltatok bosszút az exeiteken? Mi volt a legőrültebb cselekedet?
Már megbocsáss h a kérdésedre offolok, de véleményem szerint vkinek a volt párján bosszút állni meglehetősen szánalmas dolog, nem gondolod?
Most mondhatod példának, hogy nem is szeretett, megcsalt stb. ez valóban lehet gyenge indok a bosszúra, de ha eddig se szart le, szted ezután fogja érdekelni, ha te érzelmileg zsarolod? Mert máshogy nemigazán tudod...
minek bosszút állni? ez olyan gyerekes...mint amikor az oviban meghúzták a hajad és utána neked is meg kellett húzni az övét...komolyan mondom ez már gáz...
N22
Ha bosszút akarsz állni, sosem szeretted igazán.
Egyébként meg nem jobb elengedni és boldog lenni mással, mintnem a drága idődet olyan emberre pazarolni akit nem szerettél sosem igazán?
Nekem nincsen időm bosszút állni, mert túl rövid az életem, hogy ilyen hülyeségekkel foglalkozzam.
Inkább boldog leszek.
Sehogy. Idővel túltettem magam rajtuk. Majd mindegyik jött könyörögni hogy jaj, én kellek nekik. Úgyhogy nem kell ide bosszú, mindenki visszakapja az élettől a dolgait.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!