Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Bosszut llntok?
Figyelt kérdés
bocsi a helyesiras miatt telon vagyok.. van egy srac en 16/l o 19/f talalkoztunk tobbszor ..olyankor altalaba olyan vtunk mint egy par, vegig smaroltunk meg neha megfogta a kezem is nagyon aranyos volt.. Ugyvolt hogy mar egyszer megkerdeztem hogy mi ez a kapcsolat vmi es azt mondta hogy majd kialakul.. A vegen megkerdeztem h ez pontossan mit is jelent es azt mondta hogy lefektetne.. Enmeg tok kiakadtam mert nem neztem vna ki belolle hogy csak lefektetni akar.. Es utana meg leakart smarolni persze nem engedtem..meg h majd irjak neki.. Utana irtam nki hogy minvan ha en nemakarom azt nemirt ra semmit.. mitcsinaljak lht beszelnem kene vele es elkuldeni melegebb eghajlatra vagy hagyjam? 2 napja miatta sirok..2013. jan. 29. 10:47
1/5 anonim válasza:
EZ van akkor, ha te nem akarod..
2/5 anonim válasza:
egy ilyen f*szkalap miatt nehogy sírjál. Buta voltál ,hgoy belementél ebbe a "kapcsoaltba" ami nem votl az ugyebár. Hidd el neked jobb pasi kell ennél egy okos értelmes szerető pasi :)
Töröld le a könnyeid és örizd meg a méltoságod, hiszen Nő vagy :)
3/5 anonim válasza:
Sírjál tovább s felejtsd el, vagy feküdj le vele, és majd másnaptól fogsz ismét sírni és felejteni próbálni...
4/5 anonim válasza:
Megmondta, hogy mit akar. Most döntsd el te is, hogy mit szeretnél. Ha a kettő nem egyeztethető, akkor agyő....
5/5 anonim válasza:
A srác egyenes volt, dugni akar. Ez van. Te döntesz, bár korodból ítélve ezt hagyd ki. Keres mást, mert nem lesz jobb, ha dugsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!