Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan álljak bosszút?
Figyelt kérdés
azthiszem a srác csak játszik velem, és elég sok csajjal kavar, igaz nem járunk, de én beleszerettem..amit ő kihasznál, és bosszút akarok állni kicsit, persze nem komolyan, csak hogy azt lássa hogy engem nem érdekel..
szóval ha legközelebb rámír ne írjak neki vissza vagy legyek bunkó,közönyös vagy hogyan???
2012. nov. 17. 20:04
1/10 anonim válasza:
sehogy.. nézz levegőnek annál rosszabb nincs,,
2/10 anonim válasza:
Bosszút álljon az, aki magát akarja mérgezni...
Mellesleg, mondd el neki többet nem szeretnél beszélni, és emberséges voltál, mert ez a legnehezebb dolog, amit mai világunkban meg kell tudni őrizni.
3/10 anonim válasza:
Ha amúgy sem érdekled, akkor nem mindegy mit csinálsz?
4/10 anonim válasza:
Menj el Japánba, keresd Hattori Hanzot, csináltass vele szamurájkardot, és a többi magától értetődik ;)
Amúgy nézd levegőnek.
5/10 A kérdező kommentje:
és ha pl ír??
2012. nov. 17. 20:14
7/10 anonim válasza:
Szerintem csak fontosnak akarod magad érezni,és nem kihasznált,engedted magad,nem?Leginkább szerezz egy pasit magadnak.
8/10 anonim válasza:
Úgy állj bosszút, hogy szerezz magadnak egy fiút aki megbecsül, tisztel és szeret és légy vele boldog és haggyad a francba a srácot :)
9/10 anonim válasza:
Én úgy álltam "bosszút", hogy levegőnek néztem - viszonzásképpen ahogyan ő engem. Azóta is, most már kis semmiség ő is a számomra. Kölcsönös. Azóta még jobban is érzem magam!
10/10 anonim válasza:
ne írj vissza?
a közöny a legnagyobb fegyver :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!